sâmbătă, 27 decembrie 2014

MEDIEŞEANUL ERIC DE OLIVEIRA PEREIRA, BRAZILIANUL CU SUFLET MARE (DE ROMÂN), LUPTĂ PENTRU VIAŢA UNEI FETIŢE DIN SIGHIŞOARA!

Chiar dacă a plecat de ceva vreme de la Gaz Metan Mediaş, pe brazilianul naturalizat al României, Eric de Oliveira Pereira continuă să-l preocupe soarta unor copii aflaţi în nevoi şi suferinţe. Nu este pentru prima oară când cel mai îndrăgit fotbalist al echipei-fanion de pe Târnava Mare se implică direct în ajutorarea unor semeni cărora destinul cinic nu doar că nu le-a zâmbit ci, efectiv, le-a râs în faţă! Este cazul Veronicăi Horinceanu, în vârstă de 10 ani care cu peste 100 de zile în urmă a suferit un transplant de celule stem. Cum prietenul la nevoie se cunoaşte "fratele siamez" al lui Eric, fundaşul stelist Paul Pârvulescu, originar şi el din Mediaş, s-a raliat imediat acţiunii umanitare programate duminică de la ora 17 la Sala Sporturilor.
Pe lângă muzică şi sport de înaltă ţinută şi calitate se va desfăşura şi o licitaţie de achiziţionare a tricourilor de fotbalişti ale lui Eric de Oliveira Pereira, Paul Pârvulescu, Alex Chipciu şi Dan Roman, toate fondurile astfel obţinute urmând a fi direcţionate către fetiţa suferindă din Sighişoara care are, în continuare nevoie de tratament foarte costisitor. Imaginile foto şi video postate în "Adevărul verde în faţă" vorbesc de la sine despre ceea ce înseamnă solidaritatea umană, într-un caz limită, de viaţă şi de moarte!!! De menţionat că spre dosebire de alţi copii de vârsta sa, "Vero" nu şi-a dorit nimic altceva de la Moş Crăciun decât sănătate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu