marți, 16 decembrie 2014

INCREDIBIL - PACIENŢI BĂTUŢI DE CĂTRE AGENŢII DE PAZĂ, LA SPITALUL MUNICIPAL MEDIAŞ, PENTRU CĂ AU SOLICITAT ASISTENŢĂ MEDICALĂ DE URGENŢĂ!

"IPPON" este un nume de referinţă în Mediaş, în primul rând graţie clubului sportiv omonim care a dat lumii campioni olimpici şi mondiali la karate WKC. Prim-vicepreşedinte al federaţiei de specialitate, Dorin Ţichindelean, cel care a înfiinţat respectivul club, este la rândul său un fost sportiv de performanţă, care face cinste municipiului de pe Târnava Mare. Din păcate, firma acestuia de pază şi protecţie (foto) o mai "zbârleşte" uneori, probabil din cauza faptului că Dorin Ţichindelean nu se implică total atunci când vine vorba de alegerea colaboratorilor şi instruirea angajaţilor săi. Bunăoară, Spitalul Municipal Mediaş a devenit, în ultima vreme, "teatrul" unor violenţe de neimaginat din partea angajaţilor respectivei firme de pază şi protecţie, care, efectiv, se cred z(m)ei pe pământ. Pur şi simplu, pacienţi care au reclamat faptul că nu au fost trataţi corespunzător de către medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) au fost scoşi în pumni din respectiva locaţie. Florin Velţan din Mediaş şi Ilie Casian Trif din Moşna sunt doar două astfel de exemple, ce au venit pentru rezolvarea unor probleme medicale, însă s-au ales cu...altele, cauzate de către agenţii de pază şi protecţie. Astfel de sesizări către "Adevărul verde în faţă" au ajuns chiar şi din partea unor persoane onorabile, cu funcţii importante în Mediaş, care au condamnat deopotrivă atitudinea, dar mai ales excesele de la UPU Mediaş. Administratorul blogului "Adevărul verde în faţă" a fost, de asemenea, victima unui astfel de comportament în urmă cu doi ani: la vremea respectivă, într-o zi de sâmbătă, de gardă la UPU era medicul de familie Daniel Cichi. Ajuns aproape de sfârşitul programului, pentru a fi pansat, ca urmare a muşcăturii unui maidanez, am fost ameninţat că mi se va rupe şi celălalt picior, de către agenţii de pază, dacă voi continua să vociferez, în urma refuzului său categoric de a efectua un act medical care, de altfel, intra în atribuţiunile acestuia! Se pare, aşadar că, la "Urgenţe", se practică de mai multă vreme, "eliminarea" urgentă (în palme, pumni şi picioare!!!) a pacienţilor care îndrăznesc să scoată vreun sunet (chiar şi de durere!), tulburând în acest fel liniştea medicului de gardă!

Un comentariu:

  1. Aceasta firma trebuia inchisa cam de ceva vreme deoarece acesti oameni fac abuz.Si mai mult de atat angajatii firmei se bat pentru un salar de 6 mil jumate si lucreaza 12 cu 24 dar asta e Romania si hotii care ne conduc

    RăspundețiȘtergere