sâmbătă, 4 octombrie 2014

ZIUA RECOLTEI LA MEDIAŞ SAU "FĂ-MĂ MAMĂ TRACTORIST, PÂNĂ DEVIN FRIPTURIST!"

Municipiul Mediaş a sărbătorit sâmbătă "Ziua Recoltei", pentru a XI-a oară, pe "stil nou". Cum în ajun tocmai demarase campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, cu respectivul prilej au putut fi remarcaţi pe platoul din faţa primăriei, mai mulţi politicieni pe metru pătrat decât...dovleci!!! În loc să stea acasă şi să schimbe scutecele bebeluşului, deputatul PSD Gheorghe Roman a luat loc la prezidiu, în spatele soborului de preoţi, foarte aproape de primar, funcţie după care jinduieşte încă de mic! E adevărat că nici n-a mai crescut de atunci, însă amintirile (pe această temă) continuă să-l chinuiască şi să-l răscolească!
După mai bine de doi ani a revenit în municipiul de pe Târnava Mare şi deputatul PDL Raluca Turcan, ţanţoşă ca un curcan, ce a luat imediat pulsul electoratului, dar şi ceva de-ale gurii, de la standurile amenajate în cadrul "cămării tradiţionale" a evenimentului. Au fost prezenţi, de asemenea şi câţiva consilieri locali, unii trimişi de...DNA în judecată, iar alţii trimişi de către preşedintele PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş spre a încerca să-i convingă pe localnici să semneze listele pentru organizarea referendumului de demitere a primarului, din care îi mai lipsesc "doar" vreo 10-11.000!!!
Cei mici au avut şi ei parte de spectacole, făcute chiar de aceştia pe scenă, unde au apărut costumaţi în ţinute speficice, în culorile toamnei! Tractorul plin de noroi, adus chiar de pe câmp s-a dovedit a fi însă mare atracţie a puştimii care doar că nu şi-au implorat părinţii cu un slogan ad-hoc de genul: "fă-mă mamă tractorist, până devin fripturist!" În rest, pe lângă (cei) mici a fost multă bere şi voie bună! Hai noroc şi să...iasă (preşedinte) cine trebuie (dar în niciun caz VV Ponta!)

2 comentarii:

  1. NU uita , pe timpul lui NICUSOR , orasul ce-l mai fripturist si securist , tot ala era sighi .'

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca la orice eveniment mai deosebit, de cand cu originala democratie a la ilici, "soborul" de popi a fost oribil iar penalii (fara exceptie) din spatele lor, mi-au produs o imensa greata...

    RăspundețiȘtergere