marți, 14 octombrie 2014

ALO, PSD MEDIAŞ, TOT BĂSESCU E DE VINĂ PENTRU FAPTUL CĂ VICTOR VIOREL PONTA A FOST OFIŢER ACOPERIT AL S.I.E?

O dată cu postarea despre Robert Turcescu şi diversiunea acestuia de pe blogul personal, "Adevărul verde în faţă" anticipa că rămăsese doar o chestiune de zile până când şeful statului, Traian Băsescu, avea să deconspire statutul de ofiţer acoperit al prezidenţiabilului PSD, Victor Viorel Ponta, lucru pe care l-a şi făcut într-o zi cu ghinion (pentru unii!), respectiv seara de 13 octombrie. Absolut toate informaţiile dar şi speculaţiile ori suspiciunile despre racolarea actualului premier de către serviciile de spionaj, convergeau spre persoana fostului procuror supranumit de către puşcăriaşul Adrian Năstase drept "Micul Titulescu". Era cât se poate de evident că un "neica-nimeni" din branşa magistraţilor, cu doctorat în drept obţinut prin plagiat, acuzat în plus de faptul că l-ar fi "sinucis" pe procurorul Cristain Panait, e vorba de imberbul care a plecat pe "sponci" din ţară, spre a-şi serba majoratul furând din hipermarketurile pariziene, nu putea accede decât "ajutat", în vârful ierarhiei politice din România.
"Cazul Victor Viorel Ponta" este de o gravitate extremă pentru că scoate în evidenţă faptul că actualul premier n-a fost niciodată în slujba poporului român ci al unor forţe oculte interesate de căpătuială precum şi de crearea de diversiuni şi anarhie. În acest context lovitura încasată de PSD în plină campanie electorală este una devastatoare. Oricum aflată pe un trend descendent, respectiva formaţiune politică va suferi, foarte curând o adevărată "implozie", lucru care nu poate fi decât benefic pentru România, pentru că va conduce la o oarecare "epurare" a clasei politice, în anii care vor urma!!! Iată aşadar un nou motiv pentru care am urât dintotdeauna formaţiunea politică în speţă, capabilă doar de malversaţiuni, de abuzuri şi de corupţie! Alo PSD Mediaş, domnilor "Sagittarius" şi respectiv "Picolo Ninja", cum digeraţi faptul că "şeful suprem" este doar un om de paie care merită doar oprobiul public şi nicidecum cea mai înaltă demnitate din stat? Evident că e doar o întrebare retorică, senatorul Viorel Arcaş şi deputatul Gheorghe Roman fiind la rândul lor doar nişte simple marionete, fără personalitate şi caracter! În încheiere, domnule preşedinte al PSD Mediaş v-aş ruga să nu omiteţi ca - la următoarea dumneavoastră conferinţă de presă - să menţionaţi faptul că acelaşi Traian Băsescu e vinovat pentru că Victor Viorel Ponta a fost ofiţer acoperit în perioada 1997-2001! Până atunci, "Adevărul verde în faţă" le prezintă cititorilor săi, în numai 8 minute, cine este de fapt Victor Viorel Ponta!

Un comentariu:

  1. Popoarele germanice si-au trimes securisti , nelegiuti , bagabonti , puscariasi , popi ,templieri , administratia , lor , pe alte paminturi si meleaguri .
    Facindu-se stapini cu acte , documente si ausvaisuri , in tinutul daciilor liberi toleranti si pasnici . Dar au si fost medaliati pentru activitate si vor sa stie toate secretele de stat din alta tara .Mereu cu gindul la expansiune din anul 950 si nu le ajunge plapuma .

    RăspundețiȘtergere