marți, 21 octombrie 2014

DEMERS FĂRĂ PRECEDENT ÎN ROMÂNIA: "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" VA SESIZA D.N.A ÎN LEGĂTURĂ CU ASPECTE DUBIOASE DIN ACTIVITATEA PREŞEDINTELUI PSD MEDIAŞ!

În contextul în care lideri marcanţi ai Partidului Social Democrat au ajuns să fie anchetaţi de procurorii DNA, pentru fapte de corupţie, rămâne un mister faptul că deşi "baronul" Ioan Cindrea conduce, la Sibiu, "ciuma roşie" de pe vremea "bunicuţei", Direcţia Naţională Anticorupţie n-a ajuns până în prezent şi la acesta, sau măcar la organizaţia social-democraţilor medieşeni. "Adevărul verde în faţă" a intrat în posesia mai multor documente, din care rezultă "suspiciunea rezonabilă" că o serie de acţiuni ale preşedintelui PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş, s-ar fi situat dincolo de limta legalităţii, motiv pentru care, în zilele următoare, va sesiza DNA. Respectiva intenţie a aparţinut, iniţial, fostului consilier local (exclus din PSD), Eugen Grozav, însă pentru că acesta continuă să ezite în ducerea la îndeplinire a dezideratului în speţă (în speranţa că va fi reprimit în rândurile singurei formaţiuni politice cu care s-a identificat) demersul domniei-sale va fi preluat de "Adevărul verde în faţă". Aşa cum "trubadurul" Ioan Ivan, angajat la SNTGN "Transgaz" SA Mediaş a fost identificat cu societatea civilă atunci când s-a pus în discuţie organizarea unui referendum pentru demiterea primarului, Teodor Neamţu, tot aşa un blogger poate fi asimilat cu aceeaşi societate civilă din municipiul de pe Târnava Mare. De menţionat că, denunţul ce urmează a fi făcut de "Adevărul verde în faţă" la DNA, va fi unul la vedere, prin publicarea - în facsimil - a tuturor motivelor care au condus la sesizarea respectivei instituţii, o parte dintre acestea fiind deja cunoscute de către cititorii blogului! Una peste alta, demersul în speţă se constituie într-un gest de conştiinţă civică menit a afla (de către opinia publică) dacă într-adevăr unul dintre liderii locali de partid (probabil cel mai bogat din Mediaş!) reprezintă o persoană corectă şi onestă, în contextul în care percepţia personală despre parlamentarul sibian este una total defavorabilă acestuia!

Soarta lui Ioan Cindrea se decide după alegerile prezidenţiale

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, judecat în prezent de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru conflict de interese îşi află soarta după alegerile prezidenţiale. Instanţa supremă a acordat un singur termen în cauză, respectiv 26 noiembrie, pentru audierea inculpatului, a celor doi martori propuşi de acesta şi administrarea probei cu înscrisuri. Aşadar, timpul se scurge implacabil: tic-tac, tic-tac...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu