marți, 28 octombrie 2014

REVOLTĂTOR: ADMINISTRATORUL SPECIAL ÎNCASEAZĂ 6.500 LEI LUNAR, ÎN TIMP CE ANGAJAŢII SC GOSPODĂRIA COMUNALĂ SA MEDIAŞ N-AU MAI PRIMIT NICIUN LEU DE LUNI DE ZILE!

Intrigat şi indignat de faptul că, de curând, consilierii locali au aprobat acordarea unei îndemnizaţii lunare de 6.500 lei brut, din bugetul local al Mediaşului, ex-directorului general (devenit între timp administrator special) al SC "Gospodăria Comunală" SA, Lavinia Panu (foto), un fost angajat al operatorului public de drumuri, exasperat că nu si-a primit nici până în prezent cele patru salarii promise de city-managerul Csaba Orosz, a ales să-şi verse năduful, apelând la "Adevărul verde în faţă", cu rugămintea ca, de teama unor eventuale represalii, să nu-i fie dezvăluită identitatea! Iată aşadar, mai jos, integral şi fără niciun comentariu, "epistola" remisă spre ştiinţa celor care mai pot face ceva pentru respectivii angajaţi, ce au "aniversat" deja un an de când n-au mai văzut niciun leu de la locul de muncă: "Sunt un fost angajat la Gospodaria Comunala Medias si va scriu pt. ca m-am saturat de atata batjocura si chiar nu stiu ce sa fac unde sa ma mai duc...disperarea isi spune cuvantul plus ca, se pare, aproape nimeni din oras nu a dat nici macar o mana de ajutor. Doresc ca acest mesaj sa fie, macar unul de informare, motiv pentru care consider ca nici nu are atata importanta numele meu. Angajatii Gospodariei Comunale au fost mintiti cu nerusinare in repetate randuri exista in presa articole si declaratii cu fel si fel de promisiuni despre salariile restante pe care majoritatea nu le-au primit, eu am ramas cu restanta de anul trecut din noiembrie si pana in iunie inclusiv. Sunt multe nereguli si ma mira cum D-zeu nimeni nu spune nimic si nu face nimic mai ales ca a mai fost Curtea de Conturi, DNA-ul, si sunt atatia implicati intr-o mizerie ordinara. Ca fapt divers intr-un articol se spunea ca angajatii vor primi 3 salarii medii brute pe economie pentru ultimele 3 luni dinaintea intrarii in insolventa, bani care veneau aproape "gratis" de la stat din fondul de garantare. Acest lucru nu s-a intamplat si nici nu se va mai intampla deoarece dosarul legat de Fondul de Garantare a fost respins la Sibiu! Rusine mai mare decat asta nu cred ca exista pe fata planetei...si atatea ar mai fi de spus incat nu mi-ar ajunge paginile virtuale de pe facebook... E vorba de atata nesimtire, nerusinare si invarteli la nivel inalt incat mi-e pur si simplu scarba, mai ales ca totul s-a rasfrant asupra unor oameni nevinovati care au mers atata timp la serviciu in speranta ca, totusi, ceva bun se va intampla, dar au fost mintiti mereu!!!"

18 comentarii:

  1. Rusine,rusine si iar rusine.Cine este acest city manager?In timp ce unii nu-si primesc banii de luni de zile altii se lafaie in bani primiti fara a transpira vreun pic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa mai faca o demonstratie maraton de 20 000 oameni , o olimpiada , simpozion , conferinta , simpozion , festival de turca , iar curatenia sa o faca .... eiiiii in fata scarilor . Toate imperiile au cazut .

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, in sfarsit un articol bun, sper ca tot ce ati scris dumneavoastra sa le ajute pe bietii oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari Dl Garnod pentru articol si va rog sa publicati mai des articole despre Gospodaria Comunala si neregulile de acolo care sunt multe, multe si mari. Poate asa in sfarsit bietii oamnei care de 1 an de zile merg zilnic la lucru (si chiar lucreaza indiferent ca este cald sau frig) isi vor primi in sfarsit banii si LA CONDUCERE va fi numit in sfarsit UN SPECIALIST IN DUMURI nu ciurucuri ca alde Hoisan si Panu care nu stiu nici pe unde sa pisa gaina.

      Ștergere
  4. Cum poti sa numesti asa un om si sa-l consideri cel mai bun dl primar Neamtu ?
    Avand in vedere cate firme a falimentat doamna ,aveti perfecta dreptate este cel mai bun om asa a-ti spus la sedinta ,oamenii de rand nu inteleg de unde atata incredere in aceasta doamna sau scuze v-a fost impus politic numirea ei .

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca tot vorbiti despre Gospodaria Comunala ca se fura de ce nu vorbiti si de angajati mai mici care a asfaltat la altii in curte sau vindeau materiale la jumate de pret pe sub mana.nu a fost numa conducerea devina la insolventa firmei ca totii angajatii au contribuit de la mic la mare.si soferii care plecau cu masina firmei in concediu nu vorbiti?。

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Binenteles ca furtul a inceput de cand a ajuns director Serban RADU si prietenul sau nedespartit si pretios SILVIU (asa zis director economic). Dar atunci oamenii isi lua salariile la zi., iar asta de acum continua pe aceeasi metoda

      Ștergere
    2. furt sau nu mai intai trebuie sa si dovediti ca asa a fost asta in primul rand iar in al doilea rand acesti oameni nu au lasat salariatii fara salarii cum i-au lasat ca pe niste lepre marele inteligent Hoisan si marea doamna Panu.

      Ștergere
  6. normal, are de castigat o cota parte, din experinta vasta a doamnei (experta in falimentarea firmelor din Medias)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar vad ca sunteti sigur ca firma va fi desfintata?ia sa deie inapoi fosti sefii ce au furat si 4 ani sunt banii de salarii.Numai tot vorbiti deageaba din ce auziti la colturi de strada

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti pro Panu sau esti chiar TU cea care comentezi.(prea esti in cunostinta de cauza).Iiti acopera acesti banii viitorul tau "mandat" de 4 ani pe care il ai promis de catre....???

      Ștergere
  8. Se rezolva . Vine un investitor privat din mafia Italiana ,sau Ungara , acapareaza si groapa de gunoi ( care o face ecologica ) si aduce deseuri radioactive din U . E . sau Sicilia . Investitie ; se aduce masini si utilaje NOI VOPSITE si zice ca a facut o investitie colosala , binenteles si cu bani europeni . Ciubucul este luat de cind sa intrat inspre faliment societatea de salubritate . Dar trebuie dat si un teren in locatie pe 50 ani , binenteles in centru , pentru birouri . Plata va fii inzecit pentru locuitori . In alta parte cind ridica tomberonul se si cintareste cantitatea de gunoi luata din poarta . Succes in noua afacere .

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca in Ro. sportul national este furatul, o stiu de mult si copiii, insa ce se intampla la Medias, in ultimul timp, intrece orice masura. Acesti comunisti batrani care conduc orasul, mai nou inregimentati in asa zise "partide democratice" poarta vina tuturor abuzurilor si coruptiei care a cuprins Mediasul. Spre norocul lor, mediesenii actuali sunt niste fricosi lasi ce-si traiesc viata intr-o vesnica hibernare… pacat de orasul atat de prosper altadata.
    Ciuma rosie nu poate fi starpita decat cu bata!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sau bagat in partide politice la misto , de bascalie , sa ia bani si suge peste tot cit mai mult . Oare ii mustra constinta si sa stea la guvernare obligatoriu in functi . Pe linga pensii colosale , musai sa aiba si 2-3 - 5 -10 alte functi conducere , A G A , firme , colaboratori , lectori , facultati particulare , cluburi sportive , partide politice ( adica grupuri de guzgani grasi , organizati ) sub acoperire de culoare a steagului , etc. La fel cum sau facut , infiintat si religiile de toate sectele si insectele . Sa luat modelul adaptat la ziua de astazi .

    RăspundețiȘtergere
  11. Pro Panu ;)) ce oameni dar ce e medicament ;)).Stati cuminti in banca voastra ca nu stiti cum se introduce un MiFix in calculator daca stiti ce inseamna prima data.Se vede imediat ciuda de ce partit de la putere.ori cum nu ma intereseaza de partide unu la mana si doi asteptati sa vedeti de ce e capabil omu nu direct ca e partidu roz si nu fac nimic. Asteptati lasati ciuda de culoare si de putere deoparte ca siasa toti ajungem vecinii pe strada Pacii peste ani de zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai slabeste-ne Domnule "pro" Panu cu texte din astea si vedeti-va de contabilitatea voastra (prin care deturnati si furati banii). Este strigator la cer cum acesta individa poate fi platita lunar cu suma de 65000 lei si restul angajatilor nu isi primesc salarile restante pentru care au muncit

      Ștergere
  12. Nu mai manca rahat domnu sau doamna cu "pro Panu" ca mananci rahat cu galeata si pt.toti si toate doamna asta, mult spus doamna fura de rupe de unde apuca tot orasul o stie ca umbla cu coada ridicata ca e datoare vanduta ca o cauta lumea pt.bani daca sunteti curiosi nu aveti decat sa cercetati sa vedeti ca e adevarat iar prostii o accepta la conducerea unei societati de stat ca sa mai poata suge de pe acolo inca cat se poate impreuna cu sugacii de la primarie si acolo inca o adunatura de destepti ar trebui sa le dea lumea in cap pt.ce nesimtiti si mincinosi sunt, uitati-va cum arata orasul din toate punctele de vedere...cu asemenea panarame la conducere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si stai sa mai vedeti si alte porcarii pe care le face Madam Panu (da tot felul de dispozitii si ia tot felul de masuri neavand curajul sa le recunoasca ba din contra da vina pe altcineva din cadrul societatii -si aici stie madam de cine este vorba!!!!!). deci nesimtire clara din partea ei si a LINGAIILOR EI

      Ștergere