miercuri, 5 martie 2014

INCREDIBIL - 11 LUNI PENTRU EFECTUAREA EXPERTIZEI TEHNICE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI PROVOCAT DE "REGELE VINULUI", CLAUDIU NECŞULESCU

Tot mai mulţi cititori ai blogului "Adevărul verde în faţă" s-au arătat, în ultima vreme, extrem de interesaţi de mersul anchetei în cazul accidentului produs în seara de 21 august 2013, la Şaroşu pe Târnave, de către "regele vinului", Claudiu Necşulescu, eveniment rutier soldat cu decesul a două fetiţe în vârstă de 8 şi 12 ani, respectiv Lidia Sereşanu şi Iulia Oltean. Potrivit aparţinătorilor legali ai Lidiei Sereşanu (foto) expertiza tehnică solicitată de părinţii victimei va fi efectuată la Cluj-Napoca, poliţiştii din Mediaş care investighează cazul susţinând că aceasta ar putea dura - nici mai mult nici mai puţin - decât 11 luni! Ioan Sereşanu, care tocmai a făcut parastas de şase luni în memoria fiicei răpite brutal şi prematur din sânul familiei, a declarat miercuri seara, în exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă" că "în continuare mi se solicită, prin tot felul de intermediari, să mă împac cu Claudiu Necşulescu, pentru că nu am absolut nicio şansă de câştig. Mai întâi a venit în sat un fost procuror, pe nume Şuteu, care în prezent predă Dreptul la Universitatea din Alba Iulia propunându-mi o sumă de bani pentru retragerea plângerii, menţionând că omul ăsta are relaţii mari de tot şi mă voi alege doar cu banii cheltuiţi, într-un proces dinainte pierdut. Apoi la scurt timp, familia Necşulescu s-a folosit de preotul din sat, tatăl autorului accidentului, Liviu, aflându-se în locuinţa parohială unde fusesem chemat de acesta pentru o...discuţie necesară!!! E momentul să reafirm că nimic pe lumea asta nu mă va face să renunţ la gândul de a-l aduce în faţa instanţei pe cel care mi-a ucis fiica mai mică", a încheiat Ioan Sereşanu!

Un comentariu:

  1. Nu te lasa,nu se mai prea baga nimeni,poate sa fie regele lui mos craciun,daca se face expertiza la laboratorul interjudetean la Cluj,nu exista sa nu se faca corect,adevarul este ca va dura pana la un an,depinde cate dosare sunt pe rol,depinde cat de repede este platita,etc...si daca nu va este favorabila puteti face o contraexpertiza la INEC (Bucuresti),iar acolo 100%,vinul se face apa,deci...... Sunt nici trucuri sa te lasi influentat,daca esti slab de inger cedezi,daca nu,il vei duce in fata instantei. Ar fi o greseala sa luati bani de la el,eventual prin act notarial,ca donatie. Eu zic sa credeti ca se va face dreptate,pt ca se va face!!! e posibil sa fie influent in zona acolo,dar pana la Bucuresti...."expira si vinu"l!!!

    RăspundețiȘtergere