marți, 11 martie 2014

"ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" A AVUT DREPTATE: EL ESTE STOMATOLOGUL CARE APLICĂ METODA "PALMA ŞI FILMUL" PENTRU ANESTEZIA PACIENŢILOR!

Blogul "Adevărul verde în faţă" a fost singurul din peisajul mass-media sibiană care a deconspirat identitatea medicului stomatolog ce a generat un imens scandal, la sfârşitul săptămânii trecute, după postarea unui filmuleţ pe contul personal de youtube în care sunt prezentate metodele de lucru ale dentistului: palma şi filmul! Este vorba de Silviu Nicolae, medic stomatolog la cabinetul situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 15 din Sibiu, care a îndemnat-o pe mama unui pacient minor, Raul, în vârstă de 7 ani, din Avrig să-l pălmuiască şi să-l imobilizeze pe băieţelul care nu accepta să fie anesteziat cu o injecţie. Peste măsură de traumatizat, copilul a fost şantajat cu filmarea istericalelor acestuia şi difuzarea clipului în spaţiul virtual, lucru care de altfel s-a şi întâmplat!!! http://coltisorderai.blogspot.roDupă ce Colegiul Medicilor dar şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Sibiu au anunţat că s-au autosesizat în urma respectivului incident, Silviu Nicolae a ieşit public, în cursul zilei de luni şi a anunţat jovial că a făcut totul...din glumă! "Copilul a mai fost pacientul meu, iar respectivele metode au avut efectul scontat, cu atât mai mult cu cât se practică şi în alte clinici. La insistențele mamei eu mi-am dus actul terapeutic la bun sfârșit. Copilul era isteric, iar în astfel de cazuri se practică inhalo-sedarea, cu anestezist, dar aceasta costă în jur de 1.000 de lei, bani pe care acea femeie nu i-a avut”.

Un comentariu:

  1. Domnule Silviu Nicolae sa va fie rusine pentru umilinta si suferinta la care a-ti supus acest copil fiind fara aparare, daca era domnul Doroftei ati mai fi procedat la fel, mai mult nu aveti nici o remuscare , neavand nici consttinta. Daca totusi aveti un dram de constiinta din punct de vedere moral nu sunteti nimerit pentru aceasta meserie si ar fi bine sa va alegeti alta, poate hengher. Oricum sunt convins ca Bunul Dumnezeu va va judeca.

    RăspundețiȘtergere