duminică, 17 noiembrie 2013

JUSTIŢIE A-LA GIGI BECALI, LA MOŞNA!

Câteva posturi de televiziune şi ziare aflate în conflict cu controversatul om de afaceri timişorean Ovidiu Tender au catalogat sâmbătă seara drept o mare victorie, justiţia a-la Becali (prin sechestrare de persoane) înfăptuită la Moşna de către copii şi voluntari veniţi din câteva oraşe ale Ardealului să-l apere pe fermierul eco Willy Schuster de...marote! Imaginile cu copii ţinând în braţe metri întregi de cabluri seismice (pentru cei neavizaţi, acestea nu au rolul de a produce cutremure ci de a înregistra unde seismice) sunt considerate simbolice însă ele ar putea atrage mari necazuri entuziaştilor voluntari. Willy Schuster, cel care vrea să simtă că trăieşte într-un stat de drept, susţine abuzurile şi excesele celor pe care îi manipulează în scop propriu, fără nicio jenă! SC Prospectiuni SA este o firmă care acţionează în baza unor contracte încheiate cu SNGN Romgaz SA Mediaş pentru depistarea pungilor de gaz şi ţiţei, din această zonă cu - încă - importante zăcăminte gazifere. Victoria clamată de Willy Schuster şi acoliţii săi s-ar putea transforma într-o mare înfrângere, pentru că - în pretinsul stat de drept - nimeni nu poate acţiona după bunul plac ci cu respectarea legilor - bune sau rele! - care guvernează România. De aceea nu ar fi deloc o împietate ca Willy Schuster şi nu Ovidiu Tender să ajungă în cătuşe!!! Pentru că în mod cert SC Prospecţiuni SA va solicita (în mod îndreptăţit) despăgubiri pentru cablurile distruse ori sustrase de voluntari! Evident că şi firma în speţă ar trebui să plătească pentru tulburare de posesie, pentru că (nu-i aşa?) nimeni nu e mai presus de lege!!!!

3 comentarii:

  1. da, nimeni nu e mai presus de lege!

    RăspundețiȘtergere
  2. UM UN PRIETEN CU PROPIETATEA PARINTILOR IN JURUL ORAS BAICOI. ACUM 3 ANI A FOST ANUNTAT DE VECINI CA AU SARIT GARDUL SI AU PUS 3 CABLURI CU SONDE , LA 50 -60 METRI UNA DE ALTA IN COLTURILE CURTI . A VENIT LA CASA PARINTEASCA SI SA DUS LA OAMENI CU SONDAJELE SI PROSPECTIUNI . AU ARATAT ACTE CA SINT IN REGULA SI FAC CE VOR . COND AU VAZUT CA POATE SA-L PACALEASCA SI NU A AVUT CU CINE , AU LASAT MAI MOALE . PENTRU TULBURARE DE POSESIE . I-AU CERUT CONTUL DE BANCA SI IA DEPUS IN CONT 30 MILIOANE A TREI SONDE BUCATA , ADICA 90 MILIOANE TOTAL . ESTE SCRIS INTR-O BANCA DIN BAICOI .AU RAMAS CU FOIA DE VARSAMINT - VIRAMENT IN CONTUL PROPIETARULUI DERANJAT .SI TULBURARE DE POSESIE . SA VEDEM PINZA FREATICA PESTE CITIVA ANI . DECE CE-I CU GAZELE DE SIST NU DAU NICI O GATANTIE PENTRU EVENTUALA DISTRUGERE A SOLULUI SI PINZEI FREATICE SAU ORCE DISTRUGERE DE MEDIU . IAR LA COMUNA UN PROCENT STABILIT DIN PROFITUL REALIZAT ?

    RăspundețiȘtergere
  3. MAI ECOLOGISTI TREZITI PESTE NOAPTE...DE FAPT MANIPULATI IEFTIN...LA PENSIE V-AS DA IARBA SA FUMATI PANA VA IES OCHII ....NU MEDICAMENTE ANALIZE GRATUITE SI ABONAMENTE CU MEDITURUL.DE UNDE NAIBA SA AIBA ZONA SI TARA ASTA BANI DACA NU DIN RESURSE AFRICULTURA SI CE OM MAI AVEA.PANA ACUM 2 LUNI TOATA ZONA ERA DISPERATA CA VAI MUTA ROMGAZ DIN MEDIAS. ACUM CA AU ANGAJAT FIRMA DE PROSPECTIUNI SA CAUTE GAZE SI TITEI NU VA CONVINE...MARELE FERMIER WILLY SCHUSTER....SAU CINE O FI REVOLUTIONARUL ASTA....CAT A PRODUS EL CU FERMA LUI SI CE BENEFICII A AVUT MOSNA DUPA MUNCA LUI CINSTITA PE CARE NU O CONTEST...SI CAT A RIDICAT ROMGAZ SI TRANSGAZ NIVELUL DE TRAI IN MEDIAS...CARE FARA AR FI UN NENOROCIT DE ORAS.DAR E ASA IN TREND SA O ARDEM ECOLOGIST... NORMAL CA VIN ECOLOGISTI DIN BRASOV....DE CE SA SE GASEASCA GAZE IN ZONA? DE CE SA RAMANA RMGAZ LA MEDIAS? DE CE SA FIE SIBIUL CAPITALA DE REGIUNE? POATE FACEM MOSNA CAPITALA CULTURALA A EUROPEI SI MANCAM TOTI VARZA ECOLOGICA.HALAL GANDIRE DE EV MEDIU

    RăspundețiȘtergere