miercuri, 12 iunie 2013

BÂRFA ANULUI LA MEDIAŞ: CRISTIAN PUSTAI DIVORŢEAZĂ?

Imaginile publicate zilele trecute de "Adevărul verde în faţă", înfăţişându-l pe fostul antrenor principal al echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, ridicând numerar de la un bancomat situat în imediata apropiere a sediului administraţiei publice locale a fost urmat de o serie de comentarii - pe care însă nu le-am aprobat - legate de un iminent divorţ dintre fostul "Ferguson de România" şi soţia acestuia, Cristina. Gurile rele afirmă că plecarea intempestivă a antrenorului medieşean la Tg. Jiu a fost de fapt urmarea unei rupturi în căsnicia acestuia. Aceleaşi surse menţionează că, cei doi sunt separaţi în fapt, Cristina cu fiica acestora Maya Hiperboreea locuind în blocul ANL din cartierul Gura Câmpului, iar Cristi în vila aflată în construcţie, în vecinătatea stadionului. În plus, autoturismul cuplului, un VW argintiu ar fi fost deja vândut de mai multe luni. Cert este un singur lucru: personal nu i-am văzut pe cei doi împreună în tot acest răstimp de când Cristian Pustai se află în vacanţă, ci separat. Pe profesorul de matematică l-am remarcat duminică, singur, la Biblioteca Municipală "St. L. Roth", la lansarea de către Nicu Alifantis a albumului "Mozaic", iar pe Cristina Pustai tot singură coordonând aprinderea lampioanelor la finalul Festivalului "Mediaş - Cetate Medievală". De remarcat că, în ultima vreme, de pe inelarul stâng al acesteia lipseşte verigheta! Mai trebuie spus că deşi unele au fost înăbuşite în faşă, zvonurile potrivit cărora antrenorul medieşean ar fi călcat, nu o dată, strâmb, în timpul căsniciei, au ajuns şi la urechile localnicilor. Cristian Pustai este la a doua căsătorie, din prima, cea cu Ramona, fiica fostului antrenor gazist Filip Staudt, rezultând un fiu, Chris.

7 comentarii:

  1. cum poti sa afirmi asa ceva,au fost impreuna tot timpul,stiu pentru ca am fost cu ei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e,mare crai Pustai asta,s-a batut si cu Silvasan pentru o gagica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Haa...ha...abia acum am citit acest articol!! super tare...dl antrenor a avut o gramada de probleme cu diversi fotbali..iar din cauza ca-i prindea la fosta lui amanta...efectiv nici lotul nu mai prindeau. Oricum rusine!! e viata lui pana la urma ..nu ne intereseaza viata personala dar fotbalisti aveau de suferit. Nici nu si-a pus bine papornita la Tg Jiu ca si-a si gasit alta tarfa de oras. Are noroc cu carul omul asta...ca sa fim seriosi nici antrenor stralucit nu e...asta chiar fara sa fiu deloc rautacios. La Medias a avut spatele sustinut bine...de sus de la imparatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. O vorbă din bătrâni spune că gura lumii nici pământul n-o astupă. Şi cât adevăr ascunde! Orice ai face, niciodată nu vei reuşi să-i mulţumeşti pe toţi. Mai ales când vine vorba despre viaţa intimă a unei perechi fericite. Stau şi mă întreb câteodată cum de au reuşit bunicii noştri să menţină căsnicii longevive, să ajungă la aniversări de invidiat, precum nunta de aur. Şi nu se poate spune că au trăit doar pe roze, că nu s-au confruntat cu probleme, că nu au avut momente de criză. Ba mai mult, ei au avut de înfruntat o societate îmbâcsită de idei preconcepute şi de tradiţii respectate cu sfinţenie. Acum, când ne dorim cu toţii a fi moderni, dezbrăcaţi de prejudecăţi şi deschişi la nou, în ciuda vremurilor în care trăim, gura lumii pare să aibă o influenţă mult mai nefastă asupra cuplurilor decât odinioară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti spun eu cum.Pe vremuri femeia era sluga barbatului.Statea acasa ,ii facea toate poftele ,ii suporta toate hachitele si bineinteles tacea din gura.Mai erau si indobitocite de acasa de la parinti ca daca te-ai maritat trebuie sa stai sa-i suporti la idiot orice ,ca vezi doamne ii rusine sa divortezi

      Ștergere