joi, 27 iunie 2013

IGHIŞU NOU, SATUL APARŢINĂTOR MEDIAŞULUI, SE "URBANIZEAZĂ"

Prima cupă de excavaţie ce consfinţeşte începerea lucrărilor de "urbanizare" ale satului aparţinător Mediaşului, Ighişu Nou, a fost scoasă joi dimineaţa de pe strada Bălţii. Practic, toate cele nouă străzi din sat vor fi complet modernizate prin introducerea reţelei de apă-canal şi turnarea de covor asfaltic, lucrări care vor însuma peste 23 de milioane de lei şi vor avea ca termen de execuţie 18 luni.
Prezenţi la eveniment, edilii municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu şi George Petrescu au susţinut că locuitorii din Ighişu Nou meritau această investiţie, care va aduce respectiva localitate rurală mai aproape de binefacerile secolului al XXI-lea. După finalizare, firma care se ocupă de lucrări va asigura mentenanţa pe o perioadă de cinci ani. Edilii vor ca tot în această perioadă să amenajeze un parc de joacă petru copii, chiar în centrul satului, pe un teren în care în momentul de faţă se află doar o singură clădire aflată în paragină.

2 comentarii:

  1. Acuma se apuca si ei cand au aflat ca suntem in 2013. Ce suparat sunt pe pe tara asta, sunt foarte multe sate unde lipseste apa si curentul electric.

    RăspundețiȘtergere
  2. cresc preturile la case , vile.

    RăspundețiȘtergere