luni, 17 iunie 2013

EXCLUSIVITATE - CONTINUĂ DRAMA ÎN FAMILIA UNUIA DINTRE MEDIEŞENII MORŢI ÎN ACCIDENTUL DIN JUDEŢUL ARAD: MAMA A SUFERIT O COMOŢIE CEREBRALĂ IAR TATĂL A ÎNCĂRUNŢIT COMPLET!

Tragedia din urmă cu exact o săptămână atunci când trei tineri din Mediaş, cu vârstele cuprinse între 21 şi 23 de ani, au murit într-un groaznic accident rutier consumat pe raza judeţului Arad (foto), continuă să fie aprig dezbătută de locuitorii municipiului de pe Târnava Mare. Din păcate nu s-au oprit necazurile în familia uneia dintre victime, al cărui tată se spune c-a încărunţit complet în doar 24 de ore de la aflarea veştii, iar mama acestuia a ajuns în comă la spital cu comoţie cerebrală din cauza aceluiaşi şoc suferit. Pe de altă parte, Horaţiu Lup, cel care se pare că se afla la volan în urma impactului devastator dintre BMW-ul pilotat şi un microbuz, era un împătimit al "cailor-putere", acesta fiind de altfel recunoscut pentru cursele de raliuri cu autoturismul tatălui său pe care le organiza periodic la ieşirea din oraş. De la poliţie am mai aflat însă că una dintre victima (a cărui identitate încă nu a fost dezvăluită până la obţinerea rezultatelor analizelor toxicologice) era consumator de droguri, tatăl său solicitând în repetate rânduri agenţilor de poliţie să-i suspende sau să-i anuleze acestuia permisul de conducere, din cauză că, mai mereu, s-ar fi aflat sub influenţa stupefiantelor. A treia victimă a accidentului produs din vina exclusivă a conducătorului autoturismului care cu gonea cu viteză "supersonică" pe şosea se numea Flavius Barac.

3 comentarii:

  1. Toti 3 erau drogati.
    http://www.aradpress.eu/wp-content/uploads/2013/06/20130610_183800.jpg

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMNEZEU SA IERTE PACATELE SI SUFLETUL . SE PUTEA EVITA CU AJUTORUL COMUNITATI , MEDIULUI , FAMILIEI . O masina , motocicleta , bicicleta , cal , pe care nu o cunosti , perfecta tehnic , o stapinesti cit de cit , cu putin talent , dupa circa un an , trecind prin toate sezoanele . CONDOLEANTE ... poate am gresit si eu cind eram ca ei . In armata facind pe grozavi , intre nebuni colegi si misiuni , am riscat si eu ............

    RăspundețiȘtergere
  3. Drogurile astea ce fac...Pacat , erau tineri ! Condoleante ! Viteza " Supersonica " , politia mai mereu exagereaza in legatura cu asta, imposibil ca acel BMW din anii '90 sa fi atins o viteza nemaivazuta , insa se pare ca ei au fortat,iar asta le-a adus moartea ! Imi pare rau !

    RăspundețiȘtergere