sâmbătă, 15 iunie 2013

CUM A AJUNS IULIA LA FEL CA JULIE ANDREWS CU SUPERCALI(VITAVELCU)

O adolescentă în devenire, fiica mea este atrasă precum un magnet de persoanele skinny. Nu-i mai puţin adevărat că provine dintr-o familie în care cu toţii sunt, efectiv, traşi prin inel, indiferent că au 16 sau...50 de ani. Viaţa raţională lipsită de orice fel de excese le-a conferit trupului şi minţii fiecăruia, proporţionalitatea ideală. Nu neg că, de ceva timp sunt nelipsite din casa noastră suplimentele alimentare, care asigură doza zilnică de prospeţime şi vigoare; multivitamine, minerale şi oligoelemente, antioxidanţi, produse pentru întărirea sistemului imunitar. Evident, toate poartă acelaşi nume, omonim companiei internaţionale cu sediul central în SUA şi aflată de peste două decenii şi în România: Calivita. Toate bune şi frumoase până în urmă cu vreo două-trei luni, atunci când ne pomenim că fiica mea apare în prag nu cu vreun Făt-Frumos ci cu o...ileană-Cosânzană care bătea binişor chintalul! Ne-a prezentat-o ca fiind noua ei colegă de la cursul de dans, o "fată de milioane", cum a catalogat-o imediat pe Iulia. Şi aici cam avea dreptate pentru că, efectiv, era de milioane de...miligrame! O simţeam extrem de complexată, cum de altfel şi era, mai ales că foarte curând am aflat că, în şcoală, toţi colegii o gratulau cu apelative gen "balena" sau "batoza". Suferea enorm că nu putea lega prietenii, că toată lumea o ocolea şi o batjocorea. Tocmai de aceea se şi apucase de dans, convinsă fiind că arzând calorii, va da jos şi surplusul de grăsime.
La plecare i-am pus în căuşul palmei prospectul unui medicament-minune pentru obezi. Am rugat-o apoi să revină la noi după două luni, mai exact atunci când va fi epuizat flaconul cu cele 60 de capsule-minuna. Au trecut vreo două luni şi jumătate, de la întâmplarea cu pricina, iar ziua de naştere a fiicei mele bătea la uşă. Am pregătit împreună invitaţiile, însă de Iulia uitasem cu desăvârşire. La ora stabilită casa se umpluse deja de chiote şi veselie. Era o hărmălaie de nedescris atunci când s-a auzit încă o dată soneria interfonului. "Sunt Julie" a răspuns prompt o voce...blondă. "Să nu spui că ai chemat-o şi pe Julie Andrews la ziua ta", au chicotit câţiva invitaţi. Cu toţii am rămas însă fără replică în faţa "Afroditei" din faţa noastră. "Am ales această zi specială pentru nişte oameni speciali. Datoriă lor am suferit o incredibilă metamorfoză în doar 60 de zile", le-a mărturisit tuturor Iulia. Şi într-adevăr "noua" Iulia chiar arăta ca Julie Andrews, atâta doar că nu a vrut să-i încânte cu celebrul Supercalifragilisticexpialidocious.

6 comentarii:

  1. Sint bune medicamentele , i-am dat tatalui meu pentru energizare , fiind batrin . Au plante , alge oceanice , mutati chimice cred , bune . Reclama buna , discuri ,brosuri explicative , sint in buc. biserica amzei ,universitate . Are un medic specialist , la anumite ore , care da indrumari . Se face card special , al lor si da o reducere de circa 10/100. Autoservire pentru cei care stiu , sau au vechiul tratament , la casa se rezolva in 30 secunde . Daca cumparati brosura lor , complexa ,s-ar putea sa faceti medicatia singur . Nu stiu ce repercursiuni viitoare are medicatia , mutatia , genetica avansata , asupra organizmului . Am un ceas de perete de circa 5-6 ani luat de la ei si functioneaza perfect si acum . Succes in viata , sanatate , cu cit mai putine interveti , medicati , chimicale . Mierea de albine , inclusiv ungerea pielii , este mai buna . Propolisul de albine , se foloseste de vechi daci de 2000 ani , pentru ungerea ,ranilor si pansament gastric . Polenul de albine , pentru memorie - ficat si vitamine naturale , avind in compozitie sucul gastric din gusa albinei . Acest medicament nu foate fii facut de nici un laborator ultramodern din lume .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sti multe despre aceste produse... eu am folosit, am fost multumit doar ca preturile sunt mult prea mari.

      Ștergere
  2. Mai destepte au fost babele noastre de la tara . Dadeau ; afine , zmeura , mure , macrisi , mere de padure ,toate plantele medicinale , hrean , ceapa , usturoi , cimbru ,radacini , izma si destepti de popii cu busuiocu , tamiie , untura de peste , adormeau copii de tita cu mac in botul batistei , sau la prajituri . Deci si ei au toate aceste , minunati , care sa folosit si la farmacia de acum 500 ani , din sibiu. Dar si plante oceanice ,etc., amestecate cu alte produse chimice avansate pe care nu le stim noi .

    RăspundețiȘtergere
  3. ia direct de la firma .... dar evita pe cit posibil orce ingredient chimic . foloseste una , doua , intepaturi de albine pe zi . le prinzi in gradinita ...o iei de aripi si o pui pe mina ..o ti fractiune de secunda ..si o arunci repede ...dupa care dai cu unghia repede sa scoti acul , care se mai misca ...frectionezi lung si repede locul ..sa se inprastie veninul in toata mina .. dupa care se da cu apa si se frectioneaza cu sare , otet ...poate te doare putin capul la inceput ....trece .. dupa ce te obisnuiesti , nu mai conteaza .... eu am vazut babe la tara .. desifecteaza singele ,creierul , barbatie si circulatia lui mai repede ...citeste pe net ...1 gram de venin , costa cit o masina , se colecteaza cu aparat si sugativa speciala ... succes ...foarte mult .

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara

    Am o rugaminte la dvs, va rog mult sa stergeti linkurile care face trimitere catre site-ul nostru calivitavelcu . Va multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua

    Multumesc mult ca ati sters linkurile catre site-ul nostru calivitavelcu. Va rog sa stergeti si adresa site-ului. Apare la incheierea articolului adresa site-ului nostru.

    Va multumesc mult. O zi buna

    RăspundețiȘtergere