vineri, 27 aprilie 2012

EXCLUSIVITATE - FATA COMANDANTULUI AEROPORTULUI INTERNAȚIONAL "HENRI COANDĂ", SE PROSTITUEAZĂ LA SIBIU!!!

Zilele trecute, din cauza unor probleme de sănătate ale colegei mele, am fost nevoit să preiau anunțurile de mică publicitate ale sibienilor interesați de publicarea acestora în ziarul "De toate pentru toți". În acest fel am avut ocazia să o cunosc pe Andrada Radu, o tânără în vârstă de 23 de ani din București care se prostituează la Sibiu, în cartierul Cedonia. Ea a venit la redacție pentru a-si prelungi cu alte 30 de zile anunțul prin care își oferă nurii pentru un tarif orar de 200 lei. Extrem de dezinvoltă, aceasta a acceptat provocarea subsemnatului de a explica motivele pentru care a decis să practice cea mai veche meserie din lume. Ba chiar nu a avut nimic împotrivă să-i fie publicate fotografiile (cu fața blurată) cu care aceasta își cucerește clienții. "Am plecat de acasă în urmă cu patru ani, deși efectiv nu-mi lipsea absolut nimic în afară de...libertate. Tatăl meu este comandantul Aeroportului Internațional Henri Coandă din Otopeni și mi-a oferit mie și surorii mele tot ceea ce ne doream. De pildă, eu de la vârsta de 13 ani am avut un prieten cu care, al 18 ani, am și rămas însărcinată. N-am fost căsătoriți iar relația noastră nu a mai mers în momentul în care a venit pe lume băiețelul nostru. Am avut o sarcină toxică, foarte grea și am născut prin cezariană. După naștere am decis însă să o rup cu trecutul și să-mi caut de lucru oriunde în altă parte, în afară de București. Așa am ajuns la prietena mea din Sibiu, unde m-am angajat ca stripteuză la un club de noapte. Era o meserie care îmi convenea, pentru că absolvisem un curs de dansuri orientale, deși altfel nu terminasem nici măcar liceul. Acum sunt la seral în clasa a XII-a, dar nu am niciun fel de probleme pentru că totul se rezolvă cu bani. La Sibiu, o perioadă mi-a plăcut mult ceea ce făceam, pânâ intr-o seară când am făcut preinfarct din cauza celor 20 de energizante băute în compania clienților. Banii erau oricum puțini, comparativ cu ceea ce-mi doream să realizez: un implant de silicoane și o limuzină. Prețul silicoanelor, adică 3.500 de euro, deja l-am realizat. În numai o zi de miercuri, de la ora 9 la 02 dimineața, am făcut aproape 1.000 de euro. Săptămâna viitoare merg la operație și, pe lângă teamă, îmi e ciudă că timp de trei săptămâni voi fi nevoită să stau pe bară"", mi-a declarat în exclusivitate, cu o franchețe dezarmantă, tânăra bucureșteancă.

13 comentarii:

  1. nu inteleg care e marea stire fiecare face ce vrea cu viata sa.cel putin e desteapta face banii pt ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite de ce nu ploua, ca se prostitueaza o fatuca... Ce sa le faci, trebuie sa isi castige si ziaristii o paine, la fel de "prostituata" ca aceea castigata de bucuresteanca sibianca. Altfel de stiri ne trebuie noua, oameni buni, mai slabiti-ne cu cancanurile!

      Ștergere
  2. E treaba ei ce face bai agricultorilor.Prostitutia e o ocupatie, nu o crima.

    RăspundețiȘtergere
  3. MIe mi se pare OK tipa ...iar ce face , ma rog ,e treaba ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun ca nu face bani pentru boraturile de tigani care s enumesc in acte cetateni romani si care ne intoxica viata.

    Sunt pentru asemenea meserii, DAR, fetele sa tina banii pentru ele. E fundul lor, banii sa fie ai lor...
    Nu sa faca toti zabalosii palate cu zeci de turnulete, si sa le vezi batute, violate de 10-20 de borati odata, si apoi, cand imbatranesc cu organele vandute...
    Ca pana la urma asta se intampla. Nimeni nu le da pensie celor care nu mai pot produce lei la strada...




    As readuce pedeapsa cu moartea in romania, ca sa mai bagam frica in asemenea specimene...
    Sau mai bine, sa mai starpim din ele...

    RăspundețiȘtergere
  5. Un numar de telefon are cineva? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. 200 lei? ora? sau fin? face owo, dt, dp? Ce gfe are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai intreab-o pa ma-ta , ca ea stie prescurtarile alea !

      Ștergere
  7. şi daca tipa NU este fiica cui spune că ar fi?!...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se pare o idiotenie sa se laude ca e fiica omului ala, posibil ca el sa aiba probleme la serviciu din cauza asta..

    RăspundețiȘtergere
  9. Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.

    RăspundețiȘtergere
  10. Este una dintre cele mai josnice job-uri...cum se mai priveste in oglinda dupa frateee,nu ii e scarba de ea ?!?! Sa va fie rusine ca sustineti asa femei,pacat ca avem femei frumoase si multe din ele sunt PROASTE!

    RăspundețiȘtergere