joi, 5 aprilie 2012

"ADEVĂRUL VERDE ÎN FAȚĂ", LIDER DE AUDIENȚĂ ÎN BLOGOSFERA MEDIEȘEANĂ!

Dezvăluirile de senzație ale fostului ofițer de poliție Victor Vasile, alias "Comisarul Cattani" de Mediaș au adus blogului "Adevărul verde în față" o audiență incredibilă, numărul zilnic al vizitatorilor situându-se constant, în toată această perioadă, în jurul a 1.000 de persoane (facsimil).
Cel mai lecturat episod al "serialului" a fost penultimul, respectiv al cincilea, care a ajuns să numere peste 15.000 de afișări! În acest fel, "Adevărul verde în față" a devenit lider autoritar de audiență în blogosfera medieșeană, sporindu-i totodată cota de încredere și de popularitate, după ce a reușit să depășească până și site-ul singurului post local de televiziune, Nova-TV. De altfel, chiar la nivelul județului Sibiu, blogul de față stă foarte bine, fiind întrecut, ca număr de vizitatori, doar de site-urile de profil "Tribuna" și "Turnul Sfatului". În plus, mai mulți localnici care au dosare în lucru la Poliția Municipală Mediaș au apelat la "Adevărul verde în față" ca la o ultimă "instanță" ce le mai poate face dreptate, unul dintre aceștia oferind chiar și o recompensă de 10.000 lei!!! În aceste condiții, începând de săptămâna viitoare, șirul dezvăluirilor incendiare ale lui Victor Vasile, privind corupția din sistem, va fi continuat, urmând ca apoi, un fost procuror să povestească la rândul său, aspecte incredibile din activitatea sa în "slujba" fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, Ioan Lascu, tatăl actualului procuror general al României, Laura Codruța Kovesi (fostă Lascu).

6 comentarii:

 1. chiar e tare.felicitari si la mai mare!

  RăspundețiȘtergere
 2. DL .REDACTOR EU NU SPUN MINCIUNI.MA NUMESC BALDOVIN MARIN SINT TATAL FETITEI STEFANIA CORNELIA(are nume dat dela stefan cel MARE--iar cornel de la fratele meu BALDOVIN CORNEL,asasinat pe la spate in data de 21 DEC.1989 ORA 17.30 LA SALA DALES IN .AL DOILEA DUPA FATA .LE-AM SPUS SI LOR. NR.MASINA B-52-BFM WPOLO ROSU VISINIU.52 ESTE ANUL DE NASTERE AL LUI.4 IAN 1952 IAR F ESTE NUMELE MAMEI MELE FLORICA.CAND MIA SPART 2 CAUCIUCURI PE 22-23 OCT 2011-STG.SP.SI DR.FATA.A TENTAT LA VIATA MEA.DACA INTRAM CU MASINA IN FATA LA UN AUTOBUZ CU 50-100 PERSOANE SI INTRA INTR-O PRAPASTIE.AM FACUT PARASUTISM .CU DOUA SAPTAMINI AM CERUT VOIE LA 5-6 PROP.DE GARAJE DE LINGA PARCARE DACA POT SA STAU ACOLO PINA MINE.SINT TATA LUI...IAR IN ZIUA ACEIA MA VAZUT CA AM ADUS APA DE LA IZVOR,ALIMENTE SI CARTOFI,20-30 PERS.CACI ERAM CU MAMA FETEI,IAR EA ERA LEGATA LA MOJLOC CU CORSET,FIND PARALIZATA IN CASA.NU VREA SA DEA LA DOSAR RADIOGRAFIA A DOUA IN ZIUA DE 23-24 SEPT 2011 ORA 23-24.LA SPIT.URG.SIBIU,FIND DUSA CU SALVAREA DE LA SPIT.MEDIAS.SI PUNINDU-IMASCA DE OXIGEN SI SIRENELE APRINSE TOT TRASEUL CU 120-130 KM.EU FUGIND CU MASINA DUPA EI DAR IN LOC.RESPECTIND LEGEA.CU 10 MIN.INTIRZIERE.

  RăspundețiȘtergere
 3. DL.DA-MI VOIE SA INTRU MAI USOR,EU SINT TEHNIC REAL SI LA CALCUL.DOAR NOTIUNI ELEMENTARE DACA VRET-I CAND POATE ALTE PERS.VA DAU ORCE NIVEL.EU PESTE 50 ANI.SAU FACET-I INTRARE CU NUMELE PARASUTISTU.TOT NE STIE MIINE LA ORA 16 NOULYORC PE ROMANESTE TOT ESTE ADEVARUL,IAR BAIETI STIU TOT DESPRE MINE.DAR IN ACEST MOMENT ASTEAPTA.PUN EI PALARIA CIND TREBUIE.PARASUTISTU.ADRESA ESTE SI PE ORCE HARTA NET.ESTE VORBA DE FETITA 11 ANI,INCOLORA INODORA. AST RASP.SAU 0748022020

  RăspundețiȘtergere
 4. fetita vorbea in timp real la tel.cind era paralizata cu sora ei mai mare in londra,anglia toata tera stie numai noi nu.dar cind a tilharito valcea giuseppe alberto,la 5 minute a dat tel.la pol medias din anglia.iar 3 luni au zis ca nu este adevarat,dupa ce scrisesem la toate forurile din 25/26 sept 2011.parasutistu

  RăspundețiȘtergere
 5. ACEST PATRICIAN GIUSEPPE ROBERT ,A URMARIT-O ZI DE ZI,TRIMITIND TOT FELUL DE FETE SI BAIETI LA EA,PE DRUM DE LA SCOALA,MAGAZIN,A RIS 3 SAPTAMINI DE MASA,STAND IN CALEA EI CIND VENEA DE LA SERVICI.IN PARCAREA DE LA PENI,IAR CIND LE-AM SPUS LA SEFI,O ASTEPTA VIZIVIS LA MAG.CHINEZESC..IN MOMENTUL CARE A DAT PRESEDINTELE DECRETUL CU PROTECTIA FEMEILOR PE 8 MART. IA-M TRIMIS SMS LUI GIANI CARE ERA CU DOSARUL2306/P/3139/2011 SI A DISPARUT TOTAL.ZICIND PINA ATUNCI CA NU ARE LEGE IN CP.DAR PATRICIANUL GIUSEPPE STATEA PE BANCA CIND VENEA FETITA DE LA SCOALA,PE BANCA IN FATA INTRARI,LA BLOC,1,5-2 ORE SA VADA LUMEA CA ARE PILE SI ESTE ZMEU, LA MINUS 15-20 GRADE..IAR FETITA SE INVIRTEA INAINTE SI INAPOI DE TEROAREA LUI SI CEILANTI..LA MINUS 20 GRADE ,CU COLOANA RUPTA SI CU CORSETUL PE EA.INGHETIND.NU MAI AM OMENIE DE ACEST VETERAN AL ARMATEI ROMANE 25 ANI DE LEGIUNE,DAR ERAU PENTRU GLORIA IMPERIULUI..DAR ACEASTA FIINTA NEVINOVATA DE 11 ANI CE A FACUT...LEGEA TALIONULUI TOT DE EI ESTE DATA .CIND SE APLICA...ASTEPT RAZBUNARI.DE LA CINEVA..

  RăspundețiȘtergere
 6. MULTUMESC CELOR CARE MAU AJUTAT ..IN ZIUA DE 21 MAI ORA 11 ANUL 2012 AM PRIMIT DISC CD. DIN 23 SEPTEMBRIS 2011 ORA 23.00 SPITAL URGENTA SIBIU...NU FUNCTIONA NICI UN RMN IN SIBIU ATUNCI..SI AU ESIT SI TREI COASTE TRAUMATIZATE IN PLUS FATA DE ATUNCI..ALTE INSCRISURI SI 26 PAGINI MEDICALE IN TIMP DE 5 ZILE..COMISIA MEDICO-LEGALA IML.CLUJ VA DA VERDICTUL DE ATUNCI SI DE ACUM ,PRECUM SI IN VIITOR..ESTE VORBA DE O FETITA DE 11 ANISORI..MARE DE 34 KILOGRAME,,,AU VRUT SA-I PUNA SONDA ...NOROC CU MAMA ,CA ERA ACOLO...IAR DOMNUL HERGHELIE GIANI AVEA 200 METRI PINA LA CABINETUL MEDICAL DE FAMILIE UNDE ERAU ACTELE MEDICALE...EU LE-AM PRIMIT SUPERFICIAL DUPA 85 ZILE ..SA VEDEM CE SE INTIMPLA CU CEI CARE AU INVATAT COPII SA MINTA ,CA EI SPUN ADEVARUL.. AU MERS SIBIU -BUCURESTI =300 KM INPARTIT LA 238 ZILE = 1,2605042 KM PE ZI..VITEZA COSMICA ANI LUMINA SIBIU ..BALDOVIN MARIN ..

  RăspundețiȘtergere