sâmbătă, 10 ianuarie 2015

"CLANUL" PÂRVULESCU PUNE UMĂRUL LA (DE)CĂDEREA GAZIŞTILOR!

UPDATE: "VERSIUNEA" LUI PAUL PÂRVULESCU

Gaz Metan Mediaş luptă cu disperare să evite retrogradarea din eşalonul de elită al fotbalului românesc însă, şansele par a fi din ce în ce mai reduse din cauza politicii falimentare a clubului-fanion de pe Târnava Mare. Menţinerea - ca şi preşedinte - a lui Ioan Horoba, un individ compromis definitiv şi iremediabil ca urmare a implicării sale în "meciurile strategice", numirea unui antrenor principal în persoana eminentului informatician Dan Matei, priceput probabil, doar la fotbalul pe calculator, precum şi incapacitatea de a gestiona situaţii favorabile (e vorba de transferul până în vară, de la Steaua, al lui Paul Pârvulescu) reprezintă tot atâtea eşecuri ale diriguitorilor fotbalului profesionist medieşean!!! Obiectivi fiind, ar mai trebui spus că, în toată această "ecuaţie", au intrat şi câţiva concitadini care au pus serios umărul la (de)căderea gaziştilor. Primul dintre ei este profesorul de matematici Cristian Pustai, cel care a lăsat echipa pe un loc retrogradabil pentru a pune gheara pe sacul cu bani oferit de Pandurii Tg. Jiu. De departe însă, cel mai redutabil adversar al "alb-negrilor" s-a dovedit a fi "clanul" Pârvulescu (tată şi fiu - foto) cel care a lovit mişeleşte în Gaz Metan Mediaş. Fostul asistent Eugen Pârvulescu, cel care a ieşit extrem de şifonat din abitraj şi-a descoperit brusc vocaţia de manager în fotbal, la "vecinii" de la Voinţa Sibiu. După ce a ajuns pe cai mari în fief-ul lui Ponta, cel care se visează viitorul primar al Mediaşului a început să rupă "hălci" importante din închegata echipă gazistă. Astfel, Eric de Oliveira şi Nicandro Breveeld, două dintre "bijuteriile" din montura medieşeană au fost luate pe câţiva "gologani" de către Eugen Pârvulescu, cel care se bucura public, ostentativ, ori de câte ori echipele unde activa acesta reuşeau să obţină rezultate favorabile în confruntările cu Gaz Metan Mediaş. Evident că, aşa cum e tata, e şi fiul, respectiv fostul fundaş şi mijlocaş stânga al "alb-negrilor", Paul Pârvulescu. Astfel după ce s-a dat la iubita preşedintelui Ioan Cindrea, fapt recunoscut chiar de către Eugen Pârvulescu, acesta avea să-şi dovedească pentru prima oară lipsa de caracter atunci când şi-a declarat iubirea nemărginită faţă de Dinamo Bucureşti însă s-a transferat la...Steaua! La fel a procedat zilele trecute când a bătut palma cu Ioan Horoba pentru o revenire la Gaz Metan Mediaş, pentru ca, după doar două zile, să semneze cu Viitorul (Constanţa, Voluntari sau Chiajna, nu se mai ştie exact)!

UPDATE:

La câteva ore de la postarea articolului care, în foarte scurt timp s-a instalat pe primul loc în topul articolelor săptămânale din "Adevărul verde în faţă", Paul Pârvulescu a trimis administratorului blogului un punct de vedere personal (facsimil), redat în continuare, ad-litteram: "Salut!inainte de a scrie un articol si de a vb despre caracterul meu cred ca trebuie sa te documentezi mult mai bine!e foarte usor sa arunci cu noroi in cineva...in primul rand a fost dorinta mea sa vin la medias ca sa ajut echipa,o echipa care este intr o situatie grea dar care nu m a dorit cu adevarat!eu cand m am intalnit cu d nul Horoba i am spus ca trebuie sa vb cu Steaua (sa vad daca vor sa mi plateasca si ei o parte din contract pt ca oricum renuntam la f multi bani sa vin la Medias) iar ei mi au spus ca nu!eu la Steaua am 10.000 pe luna iar la Medias vroiam 5(pierdeam 30.000 euro in 6 luni)!!!ei au spus ca imi ofera doar 4 mii ceea ce era prea putin...daca ei nu au putut sa faca acest efort am considerat ca nu ma doresc cu adevarat!acum pune tu in balanta si spune mi si mie ce fel de caracter am!multumesc"

Un comentariu:

  1. Parca sint c-am bruneti , dar si disparitiei sponsorizarii vaci de muls , precum si 20 ,5 spectatori rataciti la meci .. S-au dus afacerile facute de sustinatori fantoma , care aranjau afaceri , masinatiuni , sau plecau cu amantele , pe bani prostilor .

    RăspundețiȘtergere