sâmbătă, 24 ianuarie 2015

S-A AFLAT: MEDIAŞUL, "BOMBARDAT" CU GĂINAŢ ŞI HOITURI AVICOLE !

În aceste zile, ca de altfel în fiecare an, municipiul de pe Târnava Mare este "invadat" de mirosuri pestilenţiale comparabile cu cele emanate cândva de către cel mai mare poluator din Europa, SC "Sometra" SA Copşa Mică!!! Surprinzător e faptul că dacă în cazul fostului agent economic, Garda de Mediu se sesiza ori de câte ori era depăşită concentraţia de noxe din aer, în cazul de faţă sursa mirosurilor irespirabile nu este deranjată deloc de către reprezentanţii respectivei autorităţi. Iar aceste lucru este perfect de înţeles din moment ce "sursa" în speţă, e vorba de "Agroferm" Brateiu este deţinută de cel mai mare fermier din judeţul Sibiu, Teodor Aflat, se spune unul dintre sponsorii fostului USL la alegerile parlamentare din 2012. Nu trebuie omis faptul că, co-preşedinte al respectivei alianţe politice a fost Ioan Cindrea, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, a cărui soţie, Amalia, este - cu totul întâmplător - comisar la Garda de Mediu Sibiu. Mai trebuie spus că, an de an, Teodor Aflat primeşte de la APIA (Agenţia din Plăţi şi Intervenţii în Agricultură) subvenţii cifrate la aproape un milion de euro, bani cu care, printre altele, achiziţionează fertilizanţi "eco", mai exact găinaţ provenind de la ferma de găini ouătoare din Iernut (foto). Atâta doar că, îngrăşăminttele "bio" în speţă conţin şi hoituri avicole, adică picioare şi capete de păsări, cele care prin descompunere degajă mirosurile pestilenţiale cu care este "învăluit" în prezent Mediaşul!

4 comentarii:

  1. Cand e vorba de Teodor Aflat nimeni nu zice nimic Nici o data

    RăspundețiȘtergere
  2. Teodor Aflat un om deosebit,cu un caracter deosebit poate singurul care mai face ceva pentru zona noastre in special in ceea ce priveste locurile de munca,un om ce trebuie respectat si stimat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Era mai bine daca baga chimicale care sa ajunga in panza freatica din jurul Mediasului ?

    RăspundețiȘtergere
  4. O da fani lu Aflat.da ce face?Nimic va zic eu.In afara de mirosuri si lucrari de constructii fara CALITATE.Sa nu vorbim de fiul lui la care te uiti la ochi lui si iti dai seama cai placea "faina". Si de tepele care leo dat la oamenii cu pamanturi.

    RăspundețiȘtergere