joi, 11 aprilie 2013

ALEGĂTORII VOR SĂ ŞTIE CE FREACĂ "DERUTATUL" GHEORGHE ROMAN ÎN PARLAMENT: MENTA, RIDICHEA SAU MANGALUL?

Atacat din toate părţile pentru totala lipsă de implicare în problema transferării în Capitală a managementului celor două companii gazifere medieşene, Romgaz şi Transgaz, deputatul social-democrat Gheorghe Roman a avut o poziţie de-a dreptul halucinantă: "primarul Teodor Neamţu face campanie electorală din această chestiune în loc să se preocupe de starea dezastruoasă a drumurilor din oraş şi să răspundă pe această temă cetăţenilor". În replică, edilul-şef al municipiului de pe Târnava Mare a declarat joi, în cadrul conferinţei săprămânale de presă că "Gheorghe Roman nu se pricepe la sănătate, la educaţie, la managementul transportului sau al deşeurilor dar abordează un subiect la care se pricepe toată lumea şi anume starea drumurilor. Dacă ar fi mai ancorat în realităţile oraşului, deputatul ar ştii că lucrările de mare anvergură privind infrastructura rutieră a Mediaşului vor fi finalizate cu bani de la bugetul local sau de la BERD până la finele anului 2014. Până atunci am să-l chestionez şi eu săptămânal în legătură cu activitatea sa din Camera Deputaţilor strict legată de problemele Mediaşului" a încheiat Neamţu.

3 comentarii:

  1. cit la suta din procentul de extractie gaze naturale al tari se afla in judet ? ce salarii au directori ? citi muncitori lucreaza in judet si in tara ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Nelu,frumos articol da pe el..

    RăspundețiȘtergere
  3. nul mai puneti pe ROMAN in imagini ca mi se face greata cand il vad, a fost atatia ani deputat la bucuresti si nu lam auzit odata sa apara la TV sa zica de MEDIAS ceva... ca atunci putea sa dea din claxon sa mai auzim si de medias la tv. dar se pare ca el sia luat banii si atata.

    AM INCREDERE IN ROMAN la fel cum am incredere in cartofarii din piata, adika 0.

    neamtu cat de cat o mai da pe brazda...

    RăspundețiȘtergere