duminică, 1 aprilie 2012

EXCLUSIVITATE - MAFIA PARIURILOR FACE PRIMA VICTIMĂ: GAZ METAN MEDIAȘ DEZAFILIATĂ DE LA FRF!

Lovitură năucitoare pentru clubul-fanion de pe Târnava Mare, chiar în ziua meciului cu Astra Ploiești. Echipa pregătită de Cristian Pustai a fost înștiințată printr-un fax că va fi dezafiliată de la FRF, după disputarea partidei din cadrul etapei a 24-a, ca urmare a anchetei declanșate de DNA, ce vizează mafia pariurilor din fotbalul românesc. Potrivit primelor date oferite de procurori, "alb-negri" sunt acuzați că ar fi trucat meciurile disputate pe teren propriu în compania echipelor Dinamo București (scor 0-5), "U" Cluj-Napoca (scor 2-5) și Petrolul Ploiești (scor 0-1), în toate acestea jucătorii pariind pe sume colosale, de până la 500.000 de euro și în urma cărora s-au fi ales cu câștiguri fabuloase. Niciun oficial al clubului Gaz Metan Mediaș nu a putut fi însă contactat pentru a oferi mai multe detalii despre acest caz fără precedent în România, surse din anturajul acestora susținând că ar fi plecat in-corpore cu cursa de linie 1412, având destinația...America!

3 comentarii:

  1. Azi parca e 1 aprilie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. o gluma nesarata ..de 1 aprilie :| ... o farsa cu un transfer bomba ..gen dacian varga(liber de contract) ..era mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. pe de alta parte cu siguranta si la finalul actualelor anchete tot o echipa de la locul 10 in jos e scoasa ca mare blatuitoare ..avem exemple mures si arges. dinamo steaua cfr ..pot sta linistiti doar ei joaca meciurile numai pe teren :))))))

    RăspundețiȘtergere