luni, 28 noiembrie 2011

PROFESORE, N-AI VREA SĂ REALIZEZI "CINCINALUL" ÎNAINTE DE TERMEN ȘI SĂ NE LAȘI, PENTRU A NU NE BĂGA ÎN "B" (OALĂ)?




Gaziștii par a nu-și mai regăsi busola, căci încasează goluri și înregistrează înfrângeri pe bandă rulantă. Ultima ispravă a elevilor profesorului de matematică, Cristian Pustai s-a consumat luni seara în fața propriilor suporteri, atunci când lupii negri au fost sfâșiați de lupii galbeni fluierați ca la stână de un arbitru (Teodor Crăciunescu) căruia îi ședea mult mai bine acolo unde îl exilase Vasile Avram (în eșalonul secund!). La fel de vinovat de degrindolada perpetuă a gaziștilor e și Markovic care, atunci când nu-și introduce singur balonul în poartă, îi ajută pe adversari să o facă, și evident, nu în ultimul rând, Pustai. Suporterii alb-negrilor care la finalul partidei cu Petrolul Ploiești i-au cerut acestuia demisia (într-un moment în care alții îl ridicau pe piedestal și decretau că merită titlul de cetățean de onoare) au înțeles că este nevoie de un șoc la echipă, înainte de a fi prea târziu. A sosit clipa ca domn' profesor să încheie cincinalul (de când este antrenor principal al medieșenilor) înainte de termen și să predea altora lecțiile învățate. Pentru că sezonul acesta repetent (la fotbal, evident!) a rămas tocmai el! Iată mai jos şi faza care ar fi putut schimba soarta partidei dacă arbitru asistent ar fi fost…Cristi Nica, precum şi declaraţiile celor doi tehnicieni făcute la conferinţa de presă.

5 comentarii:

  1. bai si mi-au zis unii sa nu te citesc, dar no, ca nu m-am abtinut si tre sa spun...... de la un premiant, se accepta orice, chiar si sa faca pe altul repetent, pe un profesor mai ales:), hai salut si la mai multe realizari, uite pentru astazi, ai un comentaiu....savureaza-l pppfff sunt absolut sigura ca nu va fi si ultimul:)

    RăspundețiȘtergere
  2. cum le stii tu pe toate. esti un fel de tatoiu la masculin numa aia mai apare la tv si discuta despre orice ..de la gemul din borcan ..pana la criza financiara.. lasa tata fotbalul si vezi-ti tu de ..nu stiu la ce esti tu bun ..ca la fotbal se pare ca esti pe langa subiect.dupa 10 ani echipa a revenit in A ..joaca bine 3 ani(in crestere de forma) ..si in al4lea e in cadere libera ..iar dupa mintea ta singurul vinovat e antrenorul. II CLAR.

    RăspundețiȘtergere
  3. a iesit artileria grea la atac, dar nu ma deranjeaza deloc, atata vreme cat se foloseste un limbaj decent. unii incearca sa acrediteze ideea ca doar absolventii de academii se pricep la fotbal, iar restul n-au dreptul sa-si exprime parerea despre fenomen. eu n-am cautat sa gasesc vinovati insa vine o vreme cand la orice echipa aflata in degringolada e nevoie de un soc, pentru a reveni pe linia de plutire. echipa asta a atins apogeul in sezonul trecut si era clar ca va urma un recul (vezi si exemplul Sahtior cu Mircea Lucescu antrenor). nu are sens sa fim ipocriti sau grandomani si sa nu recunoastem ca nimeni nu e de neinlocuit (cu exceptia, poate, a lui Sir Alex Fergusson).

    RăspundețiȘtergere
  4. HOROBA SA PLECE !!!EL E DE VINA !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. "socul" la echipa ar fi ca suporterii ei sa ii fie alaturi mai ales atunci cand ii este greu, libajul decent, am inteles ca asta e singura conditie ca sa apara aici comentarii, tu insa poti sa fii oricat de tendentios...cat despre lasa-ne pustai, ai fortat pluralul ..pe tine nu te va lasa niciodata pentru simplul fapt ca nu te-a luat nicicand si nici n-o sa te ia niciodata in nici un fel....spre linistea lui

    RăspundețiȘtergere