luni, 24 februarie 2014

DOI JURNALIŞTI BRITANICI CONFIRMĂ CEEA CE "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" ÎNCEARCĂ DE CÂŢIVA ANI SĂ CONVINGĂ AUTORITĂŢILE LOCALE: SIBIUL ESTE "RAIUL" PROSTITUATELOR ŞI AL PROXENEŢILOR DIN ROMÂNIA!

Adrian Meder (foto) este sibianul în vârstă de 31 ani care a căzut, de curând, în plasa a doi ziarişti britanici aflaţi incognito în municipiul de pe Cibin în calitate de pseudotraficanţi de carne vie. Astfel, bărbatul le-a promis că le vinde "fetiţe", în schimbul a 500 de lire sterline de "bucată". Pentru a negocia ”afacerea”, Adrian Meder i-a invitat pe britanici în clubul "Liquid" din Sibiu, iar mai apoi într-un alt restaurant. În clubul unde Meder a comandat mai multe sticle cu votcă, jurnaliștilor britanici le-au fost prezentate şi câteva dintre "fetiţe". În cazul în care s-ar fi înțeles, iar cele 2000 de lire erau plătite, Adrian Meder îi asigurase pe jurnaliștii britanici că fetele vor fi...livrate ”până miercuri”. Comerciantul de carne vie a povestit că fetele merg să se prostitueze de bună voie și că, în România, au până la zece clienți pe zi. În Anglia, însă, numărul clienților putea fi dublu, era convins Adrian Meder. De la clienți, ”peștii” ar urma să încaseze 120 de lire, din care fetelor ar trebui să le dea câte 50 de lire. ”Fetele din România sunt bune pentru așa ceva căci este slujba la care se pricep cel mai bine. Fac o școală, dar nu își găsesc serviciu și singura lor soluție este să plece în alte țări. Dacă ești OK cu ele și nu le bați și ele vor munci bine. Și știu ele ce să facă”, le-a povestit Adrian Meder jurnaliștilor sub acoperire. Una din fetele promise, studentă, mai avea de susţinut un examen din actuala sesiune. Dar, a promis Adrian Meder, dacă britanicii o vor rapid în Anglia, îi ”rezolvă examenul”. Fetele promise au între 21 și 25 de ani. Afacerea cu fete duse în alte țări pentru a se prostitua este una foarte prosperă, a încercat Adrian Meder să îi convingă pe jurnaliștii "deghizați" în proxeneți.
”Un prieten de-al meu, a făcut un milion de euro într-un an, cu trei fete. Când m-am întâlnit cu el în Austria a venit cu un Maserati, o mașină de 350.000 de euro. Cu doar trei fete într-un singur an”, a povestit bărbatul care susține că ”secretul” este să plimbi fetele. ”Am fete care stau două săptămâni în Anglia, după care merg trei săptămâni cu ele în Norvegia și apoi în Elveția și Irlanda. Așa se fac bani buni”. Articolul colegilor de breaslă englezi nu face altceva decât să confirme ceea ce "Adevărul verde în faţă", prin numeroasele postări tematice, a încercat să convingă autorităţile locale, respectiv că Sibiul reprezintă "raiul" prostituatelor şi al proxeneţilor din România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu