duminică, 2 februarie 2014

CORPUL NEÎNSUFLEŢIT AL UNEI SIBIENCE, MOARTE ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER ÎN ITALIA, A FOST REPATRIAT DE CĂTRE COLEGII DE LA PIZZERIE

Georgiana Dublesiu (foto), tânăra în vârstă de 25 de ani din oraşul sibian Cisnădie, decedată la începutul săptămânii trecute într-un accident rutier, petrecut în apropierea localităţii italiene Ravenna a fost adus în România, în vederea înhumării, de către angajaţii unei pizzerii, ultimul loc de muncă al defunctei. Tânăra, rezidentă în Italia, împreună cu soţul său, Lucian şi fiul acestora, în vârstă de 5 ani, se afla, în momentul tragediei, la volanul unui VW Polo, cu care se deplasa spre grădiniţa frecventată zilnic de băieţelul cuplului. Din cauza neadaptării vitezei de rulare la carosabilul ud de ploaie, femeia, noră a agentului de la Poliţia Locală Sibiu, Mihaela Dublesiu, a intrat în coliziune cu o dubă şi a decedat pe loc!!!
Comunitatea românească din Italia s-a arătat cutremurată de tragedie şi a încercat - prin toate mijloacele - să ajute familiile greu încercate, respectiv pe cea a victimei şi a soţului acesteia. De asemenea, numeroase mesaje de compasiune şi condoleanţe au fost postate pe conturile de facebook ale defunctei, soţului şi soacrei acesteia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu