marți, 18 februarie 2014

CAZURI ŞI NECAZURI ALE CITITORILOR (4) - AZI: "ŢEPELE" NAŢIONALE CU MANSARDE CONSTRUITE DE O FIRMĂ SIBIANĂ!

"Adevărul verde în faţă" se pregăteşte să atingă pragul psihologic de 10.000 de fani pe principala reţea de socializare, facebook, devenind astfel nu doar primul blog din judeţul Sibiu cu o asemenea audienţă ci şi din categoria site-urilor de ştiri. Încrederea constantă a cititorilor în respectivul "produs" se datorează în primul rând intenţiilor declarate ale administratorului acestuia de a spune întotdeauna "verde în faţă" despre tot ceea ce se petrece în societatea românească, evident cu un accent deosebit pe cea...sibiană. Tocmai din aceste motiv, "Adevărul verde în faţă" a ajuns să fie la fel de lecturat în Bucureşti precum la Mediaş ori Sibiu. Exact de la un cititor din Capitală a fost remis materialul - însoţit de două fotografii - ce va fi prezentat în cele ce urmează. Precizez încă o dată că, pentru toate "poveştile" prezentate în respectiva rubrică, "Adevărul verde în faţă" nu-şi asumă niciun fel de responsabilitate. Iată, aşadar necazul cititorului bucureştean: "Totul a inceput cand am mers sa vedem cum se construieste o mansarda in zona Vitan – Real – BUCURESTI. Si dvs. daca veti avea aceasta curiozitate, aceea de a merge in noile zone unde firma TOP MANSARDE (fosta TOP INVEST) mansardeaza, veti avea probabil ocazia sa fiti intampinati chiar de vreun actionar al firmei si care poarta ostentativ si cate un lant de caine de aur la gat sau de reprezentantii legali ai firmei: Viorel VIZITIU, Ovidiu CONSTANTINESCU, Aurelia VIZITIU sau Alina SCRIPCARIU. Acestia poarta intotdeauna zambetul pe buze. Normal. Sunteti o prada. Am primit asigurari ca totul va fi ok, ca nu sunt probleme nici in Sibiu unde au facut nenumarate mansardari. Un truc al escrocilor imobiliari este urmatorul: va prezinta un teren sau o locuita ca fiind cea pe care o veti cumpara. Apoi, dupa ce semnati actele, aflati de fapt ca terenul sau locuinta pe care ati cumparat-o nu este cea care v-a fost prezentata. Credeti ca firma TOP MANSARDE (fosta TOP INVEST) se dezice de aceasta practica ??? Nu. Dupa cumpararea mansardei (alta decat cea prezentata la vizionari), au iesit la iveala incet incet tonele de probleme.

Gazele

O parte dintre locatari ne-am mutat iarna. Inainte de lua aceasta decizie am intrebat normal daca ne vom bransa la reteaua de gaze si vom avea incalzire si apa calda. Asigurarea a venit instantaneu din partea reprezentantilor firmei. Am fost conectati la reteaua de gaze dupa circa 6 luni, dupa ce iarna si primavara ne-am incalzit cu ce am putut.

Infiltratii

Nu trebuie sa va uitati pe geam pentru a vedea daca afara ploua. Veti fi treziti de zgomotul picaturilor de apa. Pentru a sti si dvs. cand ne va ploua in casa, consultaţi înainte prognoza meteo din Bucuresti. Sau cel mai periculos este cand iesiti din apartament. Riscati sa va cada rigipsul in cap.http://coltisorderai.blogspot.ro

Mucegai

Asa cum s-a intamplat cu gazele, aerisirea in pod nu s-a facut decat dupa circa 7 luni. In tot acest timp igrasia si mucegaiul au umflat efectiv lemnul si grinzile ce tin acoperisul. Iar aerisirea pentru restul blocului a fost facuta de forma. Adica locatarii de la etajele 1-4 stau cu mirosul de la baie/bucatarie in casa deoarece coturile burlanelor impiedica ventilatia aerului. Daca cineva gateste, miroase tot blocul. Asta e doar una dintre problemelor locatarilor vechi, care au facut greseala de a semna pentru mansardare.

Izolatia termica

Sincer, imi este frica sa sparg peretele din exterior. Imi este frica ca intre rigips si exteriorul de tabla nu exista decat o urma de polistiren. Oricum suna a gol cu ecou. Iar izolatia pentru plafonul din living si partea de sus a mansardei lipseste cu desavarsire. Acoperisul mansardei de asemenea nu are niciun fel de izolatie termica (doar tabla), de aici temperaturi insuportabile in casa. Reversul fiind iarna, atunci cand caldura se pierde foarte usor.

Izolatia fonica

Am realizat si cateva filmulete, pentru a prezenta ambientul, faptul ca te simti ca intr-un camin de studenti cu pereti de rigips. Acolo unde toate zgomotele se aud: TV-ul, tusea, vorbitul, spalatul vaselor, convorbirile telefonice, practic TOT!!! In aceste mansarde facute de aceasta firma, tot etajul se simte ca o mare familie. Fiecare stie la ce ora are setata alarma vecinul de alaturi, cand se da jos din pat, ce programe TV prefera, unde pleaca in vacanta, ce mananca seara, etc."!!!

Un comentariu:

  1. Salut,
    aceste info sunt luate de pe https://topinvestromania.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere