luni, 17 februarie 2014

ACUZAT CĂ AR FI SOLICITAT ŞPAGĂ PENTRU ACORDAREA DE CONCEDII MEDICALE, IOAN MARIUS CÂMPEAN A RĂMAS FĂRĂ (UN) LOC DE MUNCĂ!

Pentru medicul primar pneumoftiziolog Ioan Marius Câmpean (foto) anul 2014 este, fără doar şi poate, cel mai negru din întreaga carieră a acestuia. Acuzat mai întâi de hărţuire sexuală de către asistenta medicală Olimpia Gabriela Vasile, medicul în speţă s-a trezit în mijlocul unui alt scandal, după ce la domiciliul acestuia a fost descoperit un contor de gaz "măsluit". Iar ca şi când toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Ioan Marius Câmpean a fost anunţat că, începând cu data de 1 martie nu mai are (un) loc de muncă. Este vorba de funcţia de şef al Secţiei Pneumoftiziologie din cadrul Spitalului Municipal Mediaş, cea care, în mod oficial, a fost pierdută din cauza închiderii acesteia. Neoficial se vorbeşte că Ioan Marius Câmpean ar fi fost reclamat la forurile ierarhice superioare din Sibiu pentru obiceiul de a solicita pacienţilor - bolnavi "pe bune" sau doar "închipuiţi" - diverse sume de bani pentru acordarea de concedii medicale. Pentru a nu avea mari probleme şi din această cauză, colegii de breaslă din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu au pus "batista pe ţambal", iar în urma controlului efectuat au descoperit că medicul primar pneumoftiziolog nu este "şpăgar" ci doar angajat "la stat" cu normă dublă: deţinea atât funcţia de şef de secţie în cadrul Spitalului Municipal Mediaş cât şi pe cea de director al Dispensarului TBC din cadrul Policlinicii. Practic e prima lovitură năucitoare "încasată" de Ioan Marius Câmpean, cu atât mai mult cu cât s-a tot vorbit - în cursul anului trecut - despre desfiinţarea respectivului dispensar, lucru care s-ar putea materializa în lunile care urmează.http://coltisorderai.blogspot.ro De menţionat că şi asistentele au scăpat de "dictatura" medicului, pentru că întreg personalul de la Secţia de Pneumoftizilogie va fi redistribuit pe alte secţii. Nevoită să demisioneze tocmai din cauza aceleiaşi "dictaturi", doctoriţa Liliana Goga s-ar putea întoarce ca şefă a respectivei secţii, atunci când va fi organizat concursul pentru preluarea funcţiei amintite. Aşadar, cine fuge după doi iepuri, nu prinde niciunul!!!

Un comentariu:

  1. De ce sunteti asa sigur ca a fost dictator?a fost un sef intelegator.nu o stiti pe doctorita demisionara ce urlaturi si stres baga in pacienti si asistente.acum de ce tacem?

    RăspundețiȘtergere