vineri, 13 aprilie 2012

DEPUTATUL GHEORGHE ROMAN DISPUNE DE UN COMMANDO CARE ȘTIE SĂ DEA BINE CU BÂTA DE BASEBALL

Chiar în Vinerea Mare, primarul în exercițiu al Mediașului, Teodor Neamțu și-a prezentat staff-ul electoral (foto) pentru alegerile locale din 10 iunie. Desemnat de către PD-L pentru un nou mandat în fruntea urbei de pe Târnava Mare, acesta a preferat-o ca director de campanie electorală pe Eleonora Pătrui, consilier local și angajată în cadrul departamentului de PR al SNGN Romgaz SA. Alături de aceasta se va afla (pentru zona rurală) și directorul operatorului public de transport în comun, Dănuț Voinea. Cu respectivul prilej, Voinea și-a manifestat regretul că, la recomandarea sa, a ajuns în PD-L unde efectiv a făcut carieră, deputatul Gheorghe Roman, cel mic la stat dar mare...karateka. De altfel, legat tocmai de acest aspect, Voinea susține că Roman este un tip care agreează violența și chiar recurge la ea, sau măcar la amenințări, atunci când nu mai are alte argumente. "Îmi aduc aminte că, în campania electorală din anul 2000, atunci când aveam să devin viceprimar al Mediașului, Gheorghe Roman dispunea de un grup de commando. Erau tineri înarmați cu bâte de baseball care, seară de seară, îi obligau pe toți cei care lipeau afișe electorale pentru adversarii noștri politici, să le dea jos de urgență, iar aceștia normal că se conformau. Rețin că, o dată, s-a iscat chiar o bătaie în toată regula terminată cu victime spitalizate. Practic pentru a-și crea un alibi, Roman s-a internat imediat în spital. A revenit însă mai târziu cu trupa sa de commando la primărie, pentru a mi-i prezenta pe băieții fioroși dispuși să facă orice, la solicitarea acestuia. Am rămas înmărmurit, efectiv mi s-au tăiat picioarele", a mărturisit actualul consilier județean PD-L, Dănuț Voinea.

3 comentarii:

  1. E chiar demn de dispret omul acesta domn consilier judetean.Acesta e un adevarat om politic?care se prezinta ca staff de campanie prin acuze nefondate la adresa contracandidatului?Pai daca ei sunt atat de buni n-au decat sa demonstreze asta faptic, nu prin acuze infantile de 2 bani..."mamiii sa sti ca nenea ala rau a vrut sa ma bata""...hai k mi se face greata.

    RăspundețiȘtergere
  2. se vede ca va este frica d-nul Voinea, stiti d-voastra de ce, nu-i asa??? ati obtinut functia pe care o aveti, nu ca ati fi bun, ca numai magarii ati facut de cand sunteti acolo cu gasca pe care o aveti de comunisti. sa stiti ca majoritatea angajatilor il regreta nespus pe d-nul Roman, care a facut ceva in Meditur,il sustin si o sa-l si voteze ptr fotoliul de primar. si atunci sa va vad eu ce o sa faceti, la varsta pe care o aveti, probabil o sa va astptati pensia acasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Dle Voinea, daca nu stiati codul penal are pedepse si pentru ceea ce ati facut dvs. nedenuntand la timpul lor aceste fapte. Moralitatea dvs. e indoielnica, daca veniti dupa 12 ani cu asemenea acuze. Sa va fie rusine:

    RăspundețiȘtergere