vineri, 19 august 2011

POLIȚIA INTERNETULUI (1) - FOST CONSILIER LOCAL TRANSFORMAT ÎN ESCROC VIRTUAL!




Spațiul virtual a devenit unul dintre cele mai prolifice medii prin care se poate câștiga sau pierde enorm. Câștigurile cu adevărat importante nu pot fi obținute decât prin înșelăciune, însă pierderile (fie ele numi în planul imaginii) pot fi pricinuite inclusiv de "prieteni". Este și cazul unui fost consiler social-democrat din Mediaș, Silviu Sîntea, om respectabil, cu familie și cu un...ONG, dar care de vreo săptămână este arătat cu degetul fiind catalogat drept escroc. Asocierea numelui ONG-ului acestuia cu cel al postului național de televiziune OTV a creat o adevărată isterie în zonă, în urma promisiunii (făcute prin intermediul unor site-uri de anunțuri) că s-ar asigura 1.000 de euro lunar prezentatorilor care vor fi "școliți" în studiourile din București ale OTV. Practic, celor interesați li se garanta șansa de a deveni profesioniști în mass-media, chiar dacă ar fi fost nevoiți să-și desfășoare activitatea la Mediaș, la un post de televiziune care va începe să emită din 15 septembrie 2011. Până la urmă totul s-a dovedit a fi fost o farsă, Silviu Sîntea susținând că nu a are nimic în comun cu anunțurile postate și nici măcar afinitate pentru OTV. "Unele dintre anunțurile în speță au fost deja șterse după intervenția subsemnatului, însă sunt pe urmele celui care a conceput această farsă și, cred că se va alege cu o corecție zdravănă", a declarat vineri seara, Silviu Sîntea în exclusivitate pentru "Adevărul verde în față".

2 comentarii:

  1. După vocabularul pe care dânsul il are la telefon, nu știu cui să-i dau crezare...Domnului Silviu, sau presupusului care a publicat acest anunțuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi am avut oarece dispute cu Silviu Santea, acesta a vorbit tot timpul decent la telefon.Oricate ne-am spus si balacarit pe internet, pe site-uri si forumuri, si oricate ,,replici acide" ne-a atribuit, la telefon a fost mereu civilizat si repet,...eram dupa o disputa!! Ce-i drept e drept si nu poate fi contestat bunul-simt pe care il afiseaza Silviu Santea la telefon...Poate ca pe altii i-o fi injurat, cine stie,....dar cred ca a avut motiv. Alminteri nu cred ca o facea aiurea pe nepusa-masa...Ca pe internet o fi ,,vorbit acid" sau ,,taios" asta e altceva...si eu si multi o facem. In ce priveste ZERO-TE-VE...hmm...vad ca are multi gura casca care privesc tampenia aia de post TV de Garsoniera sub indrumarea lui Diaconescu....In fine!

    RăspundețiȘtergere