marți, 2 august 2011

EXCLUSIVITATE: IATĂ-L PE ERIC DÂND DEGEABA PROBE LA VFL WOLFSBURG!


Eric de Oliveira Pereira, a dezertat de la Gaz Metan Mediaș pentru a doua oară în acest an și a aterizat nu la Metropolitano, unde acesta susține că mai are contract până în august 2012 ci în Germania, la alți...lupi, VFL Wolfsburg. El a încercat marți (foto) să-l convingă pe antrenorul Felix Magath că este un as al jocului cu balonul rotund, însă deocamdată acesta s-a ferit să facă o evaluare a calităților fotbalistice ale mijlocașului despre care directorul-general al clubului Gaz Metan Mediaș, Ioan Horoba susține că mai are încă patru ani de contract cu...lupii negri! Potrivit site-ului clubului german, oficialii VFL Wolfsburg ar spune mai degrabă NU unei colaborări cu brazilianul dar "situația este încă deschisă, vrem să-l vedem și mâine". Cu tot talentul său nativ, Eric de Oliveira Pereira riscă să-și încheie prematur cariera fotbalistică, dacă va continua să rateze cantonamente și meciuri oficiale, din vina sa ori a altora! Până una-alta, oficialii grupării medieşene continuă să susţină că brazilianul mai are patru ani de contract cu echipa pregătită de Cristi Pustai, însă impresarul său, dovedește cu acte, contrariul. Conform lui Sandro César, Eric a jucat numai sub formă de împrumut la Mediaș, în ultimele şase luni de zile. Agentul jucătorului argumentează că Eric şi-a încheiat contractul cu Gaz Metan în iarnă, atunci cînd era foarte aproape să semneze cu ucraineeni de la Karpatî Lvov, dar brazilianul a acceptat să se întoarcă la Mediaş după ce clubul său, Metropolitano, s-a înţeles cu gaziştii pentru un împrumut pe încă 6 luni.
UPDATE 1: Iată însă și comunicatul oficial al clubului Gaz Metan Mediaș legat de "cazul Eric". Jucătorul aparţine 100 la sută Gaz Metan, cu care are contract pe cinci ani. Eric a fost împrumutat de la Clubul Metropolitano în anul 2007 prin contractul 302/17.07.2007 înregistrat la F.R.F. sub nr. 2708/06.08.20117, plătindu-se pentru împrumutul său 80.000 U.S.D. În contractul de împrumut există clauze prin care orice club poate să îl cumpere pe Eric De Oliveira pentru suma de 350.000 €, din care 65% din sumă revenea clubului C.S. Gaz Metan Mediaş şi 35% Clubului Metropolitano. Potrivit comunicatului, Gaz Metan Mediaş a plătit (cu documente oficiale) clubului Metropolitano 122.500 €, reprezentănd cota de 35%, iar jucătorul a semnat un contract pe o perioadă de 5 ani cu C.S. Gaz Metan Mediaş, contract înregistrat la L.P.F. nr.1771/23.09.2010. „Toate obligaţiile asumate de către C.S. Gaz Metan faţă de jucătorul Eric de Oliveira au fost achitate la zi, inclusiv o primă de instalare şi bonusul pentru cele 15 goluri marcate în ediţia 2010-2011 din campionat", transmit reprezentanţii clubului de pe Târnava Mare. „CS Gaz Metan consideră că, prin neprezentarea la antrenamentele şi meciurile oficiale ale echipei, jucătorul Eric de Oliveira şi-a încălcat grav obligaţiile contractuale, motiv pentru care clubul va lua toate măsurile disciplinare care se impun", mai spun aceştia. În ianuarie 2011, Eric de Oliveira a mai încercat să meargă la echipa Karpati Lwov fără a avea acordul clubului, motiv pentru care conducerea clubului a recurs la sancţionarea acestuia.
UPDATE 2: "Azi am făcut ultimul antrenament la Wolfsburg, dar nu rămîn în Germania. Păcat, dar pentru mine a fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea. M-am împrietenit cu două persoane superbe: Josue (ex-Sao paulo şi naţionala Braziliei) şi Diego (ex-Santos, Werder Bremen şi naţionala Braziliei). Am încercat dar cred că nu am convins... Viaţa merge mai departe. Mersi de încurajări, nu a fost să fie de data asta, dar sînt sigur că la următoare reuşesc. Opurtunitatea asta a fost acordată de impresarii mei şi, în plus, de Gaz Metan care m-a ajutat cu numele pe care îl am azi în România", și-a anunțat Eric fanii pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu