sâmbătă, 21 mai 2011

PĂRINŢII DIN MOŞNA VOR ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ PENTRU POLIŢISTUL CARE LE-A UCIS FETIŢA CU MAŞINA




Accidentul de circulaţie produs vineri după amiază pe raza comunei Moşna, în urma căruia viaţa unei fetiţe de trei ani a fost curmată pe loc, a generat un val de nemulţumire în rândul locuitorilor, convinşi că se încearcă muşamalizarea acestui caz. Asta cu atât mai mult cu cât autorul nefericitului eveniment rutier este un poliţist, şef de post în apropiere, la Biertan. În timp ce oficialii IPJ Sibiu declara că poliţistul se afla în timpul liber şi nu consumase băuturi alcoolice, părinţii micuţei (foto) susţin contrariul. ’’Nu pot spune că poliţistul era beat în momentul producerii accidentului, ştiu doar că acesta, originar din Pelişor, este cunoscut ca un mare consumator de băuturi alcoolice. De altfel maşina era blindată cu sticle de bere, unele dintre ele spărgându-se în momentul impactului şi curgând pe sub scaune. Noi nu vrem altceva decât închisoare pe viaţă pentru acest om care stătea pasiv şi se uita la cadavrul fiicei mele în loc să sune de urgenţă la Ambulanţă. Fiica noastră nu ieşea niciodată în stradă, de data asta probabil că au chemat-o vecinii să stea cu ei pe bancă, în faţa porţii. Dacă nu ar fi avut viteză, poliţistul ar fi putut evita tragedia’’, ne-au declarat disperaţi părinţii victimei. Din primele cercetări a reieşit că minora ar fi traversat în fugă strada, fără însă a se asigura.
UPDATE: Miercuri după amiază reprezentanţii IPJ Sibiu au confirmat faptul că autorul accidentului de la Moşna avea o îmbibaţie alcoolică de 1 la mie, motiv pentru care vor fi luate inclusiv măsuri disciplinare împotriva şefului de post din Biertan.

2 comentarii:

  1. oameni buni nu va mai dati de ceasul mortii ca oricum politistii l-au facut iepure scapat pe seful de post,inca din secunda 2.

    RăspundețiȘtergere
  2. PE FETITA A CHEMAT-O PAULA SAMERGA LA EA DINCOLO PE BANCA.

    RăspundețiȘtergere