joi, 10 februarie 2011

“OFERTĂ” DE LA UN CONSUMATOR DE DROGURI: O LUNĂ GRATIS LA DISCOTECĂ ÎN SCHIMBUL FURNIZĂRII DE INFORMAŢII “URÎTE” DESPRE CONSILIERII DIN MEDIAŞ





Primul sondaj de opinie propus de “Adevărul verde în faţă” într-o chestiune de interes local (închiderea localurilor din centrul istoric al oraşului la orele 22) a evidenţiat faptul că 72% dintre respondenţi sunt de părere că hotărârea în speţă a Consiliului Local Mediaş nu va fi anulată în urma acţiunilor de protest ale patronilor sau ale clienţilor de localuri. De altfel chiar şi primarul localităţii, Teodor Neamţu este de părere că încă se mai poate negocia, în situaţii justificate şi argumentate, putându-se face derogări de la respectiva decizie. Surprinzătoare şi singulară în toată această “ecuaţie” a fost poziţia lui Ilie Vasile Lulciuc (foto 1), un localnic arestat nu demult în “lotul Potra” şi apoi cercetat în stare de libertate pentru trafic de droguri. Deşi a recunoscut nu numai în faţa magistraţilor ci şi în mod public că stă “în casă şi fumează un joint” (foto 2), Lulciuc, ieşit în cârje sâmbătă seara la protest, nu s-a sfiit să facă o ofertă medieşenilor: “Intrare liberă o lună de zile la disco Progresul pt oricine care poate să îmi dea informaţii personale (urâte) despre fiecare persoană din Consiliul Local...şi dacă merită vă mai dau şi un bonus” (foto 3). Individul, considerat o veritabilă spaimă a oraşului, doreşte prin toate mijloacele (inclusiv şantaj) să obţină autorizaţie de funcţionare de la primărie pentru “bomba” pe care intenţionează să o deschidă în incinta fostului cinematograf “Progresul” (foto 4).

Un comentariu:

  1. cia el e un simplu om .. un simplu om nu are cum sa faca trafic cu droguri ca tine ilie ... tu ai fost arestat pentru asta ..

    RăspundețiȘtergere