luni, 13 ianuarie 2014

"POVESTEA" LUI RĂZVAN PLEŞCA, ISTORISITĂ DE IOAN HOROBA, LA SOLICITAREA "ADEVĂRULUI VERDE ÎN FAŢĂ"

Cu toate că era o zi de 13 în calendar, luni de la ora 15, a fost programată, la stadion, reunirea lotului echipei de fotbal a clubului Gaz Metan Mediaş. Antrenorul principal al "alb-negrilor" Cristian Dulca, a explicat că nu este câtuşi de puţin superstiţios, cu atât mai mult cu cât atunci când a evoluat ca fundaş la Rapid Bucureşti a îmbrăcat tocmai tricoul cu nr. 13. De la reunire nu a lipsit nici cel mai grav accidentat, Dan Roman, care, în cârje fiind, s-a oprit doar în vestiarul unde se dezechipau colegii săi. La conferinţa de presă organizată cu acest prilej a participat şi preşedintele Ioan Horoba, care a anunţat că a fost transferat un mijlocaş central japonez, Yuky Komada, debutant în Liga I, în vârstă de 21 ani, care a mai evoluat în Letonia şi Polonia (despre care însă, principalul motor de căutare, Google, nu afişează niciun rezultat!!!). Apoi Horoba a explicat şi "culisele" transferului lui Eric de Oliveira la Pandurii, după care, la solicitarea administratorului blogului "Adevărul verde în faţă" a dezvăluit, în premieră, incredibila poveste din ultimele luni a portarului Răzvan Pleşca.
"Pe acest băiat l-am crezut şi încă îl mai cred foarte inteligent însă nu mai puteam tolera la infinit derapajele sale şi am decis să-l sancţionăm cu diminuarea a 25% din contract, decizie care va fi ratificată, marţi 14 ianuarie, de către LPF. Totul a început după partida cu SC Vaslui, în care a încasat, pe greşeala sa, un gol de la Caue, în ultimele secunde de joc. Simţindu-se probabil vinovat, Pleşca n-a mai apărut la antrenamente timp de o săptămână, neştiind de soarta sa nici măcar proprii părinţi. A revenit la antrenamente, însă supărat că n-a fost folosit în partida de la Chiajna, cu Viitorul Constanţa, a coborât din autocarul echipei la Sibiu, dispărând pentru încă o săptămână. Când a revenit, s-a mai supărat încă o dată că nu a jucat în amicalul de la Cluj cu CFR, s-a urcat într-un taxi şi a dezertat pentru altă săptămână de la club. Noi i-am tolerat prea mult ieşirile, nu ştim dacă a înţeles ceva din tot ce s-a întâmplat, însă el trebuie să pricepă că mai are contract cu Gaz Metan Mediaş până în 2015. Pe de altă parte după plecarea lui Markovic, astăzi i-am reziliat, la cerere, şi contractul lui Bud, care în ultima vreme refuzese să se mai antreneze, solicitând mai mulţi bani. Ori fotbalist ca Bud, aşa cum a evoluat în ultimele luni la Mediaş, putem găsi oricând. De altfel, chiar intenţionăm o schimbare de generaţii, motiv pentru care ne-am orientat şi continuăm să ne orientăm către jucători foarte tineri, cu care să formăm, încet-încet o altă echipă competitivă. Asta şi pentru că Buchta, Frăsinescu, Todea, Fl. Dan, C. Petre, Alex Muntean şi Bawab se află în ultimele şase luni de contract şi, cu siguranţă că ne vom despărţi în această vară de unii dintre ei", a mai spus oficialul gazist.

4 comentarii:

  1. Sunt o gramada de fotbalisti talentati si seriosi in tara asta...dar fara "pile si relatii" cam greu te poti remarca in lumea fotbalului....asta o stie toata lumea. Atacantul Bud... ce sa zic….nu e rau dar are pretentii prea mari pentru ce da pe teren si in plus are o viata "dezordonata" chiar daca este insurat, betiile…noptiile pierdute ...se tin lant in ultima perioda. Buchta parca este urmarit de accidentari…nu te prea poti baza pe el iar Pesca are chiar are un comportament ciudat dupa relatarile dlui Horoba. Oare echipa nu are un psiholog ??? Duceti baiatul la doctor ca poate chiar are probleme grave sau sa saturat de manarelile clubului Gaz Metan Medias…Am dori un interviu si cu parerea lui inainte de al critica…Haide Gazul…. Hai Baietii!!!! Liviu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramane portar Alexandru Greab!!!!! Noroc cu relatiile lui tat'so politistul de Bistrita. Cred ca- i suna cunoscut dlui Horoba!!! Nu stiu de ce nu muta echipa in bistrita..iar fii mai simplu..cu transferurile. Florin M.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca tot vor urma o serie de transferuri in vara asta in numele suporterilor va rugam seriozitate, aduceti si voi fotbalisti talentati nu gen Bozesan…Raul del Campo…care s-au perindat cam degeaba prin vestiarul stadionului…iar banii dati au fost pe masura!!! Bafta in continuare antrenorului Dulca la cat mai multe jocuri castigate. Va salut Mihai.

    RăspundețiȘtergere