joi, 23 ianuarie 2014

MEDICUL IOAN MARIUS CÂMPEAN, UN OBSEDAT SEXUAL?

Campania mediatică declanşată de "Adevărul verde în faţă", de îndată ce a devenit publică plângerea penală, pentru hărţuire sexuală, a asistentei medicale Olimpia Gabriela Vasile, formulată împotriva medicului primar pneumoftiziolog Ioan Marius Câmpean - pe lângă faptul că a strâns peste 10.000 de cititori - a mai "dezlegat" şi limbile, multora. Probabil în ideea de a ajuta la conturarea profilului moral al doctorului în cauză, mai multe cadre sanitare din cadrul Spitalului Municipal Mediaş ne-au relatat că absolut toate asistentele medicale aflate în subordinea şefului secţiei TBC au fost trecute de acesta...prin ciur şi prin dârmon. Practic, în schimbul acceptării avansurilor de natură sexuală, doctorul le promitea fie avansări pe scara ierarhică, fie un program de lucru flexibil, lejer. Toate aceste practici "neortodoxe" ale medicului Ioan Marius Câmpean îşi au - se pare - izvorul în tendinţa de a se crede un adevărat Dumnezeu, în contextul în care acesta nu are niciun Dumnezeu sau, mai exact spus, are un alt...Dumnezeu. Pentru că, deja e de notorietate faptul că medicul este un partizan al cultului adventist, comunitate în rândul căreia încearcă, de mai mulţi ani să intre, însă fără succes. Secretarul Primăriei Mediaş, Maria Minea a recunoscut pentru "Adevărul verde în faţă" că "am avut o discuţie cu persoana care conduce Ordinul Asistentelor din Sibiu şi am aflat că, de ani buni, medicul Ioan Câmpean are astfel de ieşiri condamnabile, la adresa tuturor asistentelor din secţie". http://coltisorderai.blogspot.roPentru cei care încă mai au o părere foarte bună despre Ioan Marius Câmpean, soţul ultimei victime a medicului, Victor Vasile, precizează: "omul ăsta stăpâneşte la perfecţie arta disimulării, fiind capabil ca în secunda imediat următoare să vorbească în termeni elogioşi, laudativi, despre persoane pe care anterior le ponegrise". Una peste alta, este Ioan Marius Câmpean un obsedat sexual, care aleargă după "fuste"? O pot stabili tot colegii de breaslă ai domniei sale!

2 comentarii:

  1. no ca io facura unui ragatean ; la trimis in van . sau scarpinat dupa ureche , in loc sa-l opresca imediat , sau sa-l trimita pe valea muresului . domnilor savant dar intrebati si vecini unguri daca au receptionat semnalele s o s , de la epava . ha ha ha dar noi sintem in nato si intrabam la rusi , de buzunarele noasatre .

    RăspundețiȘtergere
  2. am lucrat la policlinica medias si il cunosc foarte bine pe acest medic , totul e o mincuna despre el ,e un om serios si un doctor foarte bun

    RăspundețiȘtergere