luni, 6 ianuarie 2014

EXCLUSIVITATE - COSMIN ANDREI VÂTCĂ AR PUTEA REVENI LA GAZ METAN, DUPĂ CĂSĂTORIA SA CU O MEDIEŞEANCĂ!

Fostul goal-keeper al echipei Gaz Metan, Cosmin Andrei Vâtcă (foto stânga) este foarte aproape de un comeback la echipa-fanion a Mediaşului, cu atât mai mult cu cât acesta urmează să se căsătorească în curând cu o localnică. http://coltisorderai.blogspot.roÎn exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă", care l-a descoperit în seara de Bobotează în supermarketul Lidl, ex-portarul "alb-negrilor" a declarat că "într-adevăr am petrecut sărbătorile de iarnă la Mediaş, în compania viitorilor socri şi e foarte posibil să revin la Gaz Metan Mediaş. Zilele acestea urmează să-mi reziliez angajamentul cu Viitorul Constanţa-Voluntari şi să devin liber de contract". Cosmin Andrei Vâtcă, un goal-keeper cu o experienţă mult mai mare decât a lui Greab, ar putea reprezenta varianta "corectă" pentru postul de portar, în condiţiile în care Milos Buchta - mai mereu accidentat - mai are doar un an de contract cu gruparea de pe Târnava Mare, iar Răzvan Pleşca, efectiv, nu mai intră în calculele băncii tehnice şi administrative a clubului. Vâtcă, un fotbalist care are o mare apetenţă pentru schimbarea maşinilor şi a iubitelor, s-a orientat în prezent către o medieşeancă, iar în privinţa autoturismelor, către un Audi de culoare albă, înmatriculat în judeţul Argeş. Cosmin Vâtcă s-a lovit de greutăţi încă din copilărie, când şi-a pierdut mama la vârsta de 11 ani, pentru ca opt ani mai târziu să rămănă orfan şi de tată. Portarul a umblat apoi prin orfelinate, până să se pună pe picioare în cariera de fotbalist. Persoana care i-a fost alături în toate acele clipe grele a fost o orădeancă mult mai în vârstă decât acesta, devenită ani buni iubita oficială a fotbalistului. Asta însă până când Vâtcă a plecat de la Gaz Metan Mediaş la Rapid Bucureşti, în Capitală "cuplându-se" imediat cu prezentatoarea TV Roxana Vancea!!!

4 comentarii:

  1. Înteleg să scrieţi un articol despre experienţa profesională a unui fotbalist dar fără supărare, de aici până a menţiona culoarea maşinii...unde e înmatriculată maşina ...sincer chiar nu ne interesează.
    Mai toţi jurnalişti vă bateţi cu pumnii în piept că urâţi articolele, talk-shourile, ştirile de proastă calitate dar se pare că nici nu aveţi de gând să luaţi vreo măsură!!! Dacă tot scrieţi un articol pentru informare publică măcar aveţi bunul simt şi rezumaţi-vă la purul adevăr.
    Mulţumim pt articole, majoritatea sunt interesante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Personalitatea, caracterul unui individ - in cazul de fata fotbalist - se contureaza cel mai bine in afara gazonului. Consider deci util ca toti "consumatorii" fenomenului fotbalistic sa afle si lucruri de "culise". Apetenta pentru masini luxoase poate conduce la ideea ca, spre exemplu, avem de-a face cu un tip labil, interesat exclusiuv de capatuiala si mai putin de munca. Sunt insa multe laturi ale unui individ care pot fi discutate, motiv pentru care nu vad de ce, noi jurnalistii ar trebui sa ne limitam strict la a prezenta o informatie nuda, fara alte...picanterii! Oricum, multumesc pentru sfat si aprecieri!!!

      Ștergere
  2. În străinătate aţi schimba maşina după circa 4 ani e o normalitate, la noi spuneţi că e un comportament labil …cu tot respectul dar cu asta chiar nu pot fii de acord. Toate cele bune si aşteptăm cât mai multe articole “Adevărul verde în faţă”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa dea domnul sa mai avem pe viitor echipa la Medias...ca daca ne luam dupa zvonuri...situatia e cam nasoala. Marcel

    RăspundețiȘtergere