luni, 27 ianuarie 2014

UPDATE: CAZURI ŞI NECAZURI ALE CITITORILOR (3) - AZI: "BOMBA" BIOLOGICĂ DE PE PIAŢA SEXULUI DIN SIBIU!

Inaugurată de curând de către "Adevărul verde în faţă", rubrica destinată exclusiv cazurilor şi necazurilor cititorilor blogului, a devenit, prin multitudinea sesizărilor, un fel de paratrăznet, în măsură să preia sarcini şi probleme ale conjudeţenilor sibieni. Unul dintre cititori solicită - prin intermediul "Adevărului verde în faţă" - sprijinul poliţiştilor după ce a contractat o boală venerică de la una dintre escortele care umplu rubricile de matrimoniale ale ziarelor din Sibiu. http://coltisorderai.blogspot.ro"Vă urmăresc blogul de mai multă vreme şi apreciez modul tranşant, fără echivoc, în care prezentaţi partea întunecată a societăţii sibiene. Ei bine, în această lume întunecată m-au purtat şi pe mine paşii, nu demult. Recunosc că am greşit, însă nu aştept ca păcatul recunoscut să fie iertat. Aştept doar ca acea femeie păcătoasă să-şi primească pedeapsa meritată. Despre ce e vorba...Sunt un bărbat relativ cunoscut în Sibiu, motiv pentru care nu am putut apela în mod direct la instituţiile abilitate ale statului. Cu atât mai mult cu cât sunt şi căsătorit, soţia mea fiind plecată de câteva luni să îngrijească un vârstnic, în Germania. De fapt tocmai de aici a început totul. Aveam nevoie de o femeie, practic de o partidă de sex, aşa că am apelat la ziarul De toate pentru toţi, singurul cu o rubrică mereu actualizată de matrimoniale. Mi-au plăcut fotografiile postate, dar şi modul cum suna anunţul, aşa că am ajuns în strada Filarmonicii nr. 12, acolo unde m-am întâlnit cu bruneta pe care o contactasem telefonic. Acum trec peste amănuntele picante şi ajung la momentul în care medicul dermato-venerolog a confirmat boala ruşinoasă cu care m-am ales în urma acelei aventuri: blenoragie. Problema e că s-ar putea să fi contactat o afecţiune cu mult mai gravă precum sifilis sau SIDA. Femeia despre care fac vorbire este, efectiv, o bombă biologică, şi deşi e conştientă de bolile pe care le poartă, continuă să le răspândească cu nonşalanţă practicând sexul total neprotejat şi apoi declarând în diverse cercuri că e modul acesteia de a se răzbuna pe bărbaţi pentru decepţia suferită din cauza unui reprezentant al sexului tare", e conţinutul epistolei trimisă pe e-mailul "Adevărul verde în faţă". Administartorul blogului şi-a făcut datoria civică, cetăţenească şi a sesizat, în cursul acestei zile, IPJ Sibiu. Iată, mai jos şi anunţul cu pricina, preluat din ziarul "De toate pentru toţi"!!!
UPDATE: Purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, subcomisarul Luciana Balteş a răspuns prompt "interpelării", adresate de administratorul blogului "Adevărul verde în faţă", transmiţând următorul mesaj (facsimil): "Recomandaţi-le vă rog cititorilor dvs. să se adreseze şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu cu astfel de plângeri sau sesizări, iar astfel poliţiştii vor putea efectua cercetări". Ceea ce înseamnă că respectiva sesizare fie a fost, fie nu a fost, luată în considerare!

Un comentariu:

  1. daca te cobori in troaca, te mananca porcii. Adica daca te duci la prostituate ( care au cate 10-15 raporturi sexuale pe zi cu tot felul de indivizi) normal ca te mananca boala! mai dai si 200-300 de lei pe finalizare si pe urma inca 3-400 de lei pentru tratamente venerologice:))))

    RăspundețiȘtergere