duminică, 12 ianuarie 2014

"ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" INAUGUREAZĂ O NOUĂ "RUBRICĂ": "CAZURI ŞI NECAZURI ALE CITITORILOR" - AZI: MATRAPAZLÂCURILE A.J.V.P.S. SIBIU!

În ultima vreme, tot mai mulţi cititori ai blogului "Adevărul verde în faţă", urmărit zilnic, pe principala reţea de socializare, Facebook, de peste 6.500 de fani, apelează ca la o instanţă, în primul rând pentru că reprezintă "ceva altfel" pe "piaţa" de gen. Cu alte cuvinte, "Adevărul verde în faţă" spune tot ce alţii, din varii motive, se feresc să o facă. Dar pentru că niciodată nu ne vom putea erija sau substitui instanţelor, am decis ca, începând chiar din luna ianuarie a acestui an, să inaugurăm o "rubrică" periodică ce va reuni sesizări, opinii, probleme ale cititorilor din judeţul Sibiu (cu respectarea, la cerere, a confidenţialităţii acestora), ce se va intitula sugestiv: "Cazuri şi necazuri ale cititorilor". Astăzi vom da "cuvântul" unui vânător medieşean... "În primul rând, bună seara. Sunt un vânator din Mediaş şi aş dori să îmi păstrez anonimatul. Vă urmăresc de mult timp activitatea şi îmi place cum gândiţi. V-am trimis acest mail în speranţa că o să ne ajutaţi pe noi, adică pe toţi vânătorii din Mediaş. Am ajuns la astfel de fapte deoarece la Filiala Mediaş se braconează şi se fură din greu. Directorul AJVPS Sibiu, Varga Pompil (foto) şi secretarul Dan Muntean au dosare penale şi totuşi ne conduc. Cotizaţia de vânătoare a ajuns la 1750 lei pe când în ţară este maxim 1500. Vă ataşez un link. Poate aveţi timp să vă uitaţi şi să vedeţi că este adevărat ce spun. În speranţa că ne veţi putea ajuta, vă mulţumesc". Iată, în continuare şi conţinutul link-ului:http://coltisorderai.blogspot.ro

Hoţii care conduc AJVPS Sibiu şi Filiala Mediaş

"De ce acest titlu, deoarece după aproape 15 ani ca membru vânător în cadrul AJVPS Sibiu - Filiala Mediaş sunt pe cale să renunţ la această pasiune deoarece cei care conduc în prezent această asociaţie nu au decât interese personale şi au ajuns să facă din asta o afacere pentru a se îmbogăţi. Vorbim aici de aproape 1800 lei valoarea cotizaţiei pe an, sumă care nu are nici o justificare vizavi de condiţiile de vânătoare oferite şi de cheltuielile asociaţiei. Cred că nu greşesc dar este cea mai mare cotizaţie din ţară. Pe lângă această taxă există multe alte probleme şi hotărâri care se iau abuziv în cadrul asociaţiei fără a se ţine cont de hotărârile membrilor vânători şi statutul asociaţiei (acesta fiind modificat în ultimul timp după bunul plac al celor care conduc asociaţia). De exemplu s-a introdus o hotărâre prin care fiecare vânător este obligat să plătească în luna decembrie suma de 200 lei pentru a putea participa la vânătorile organizate în lunile ianuarie şi februarie 2014, deşi sezonul pentru care am plătit în 2013 ţine până in februarie 2014. O parte din fodurile de vânătoare din AJVPS Sibiu au fost "pierdute" la licitaţie fiind transformate în foduri de vânătoare private şi administrate din umbră de cei care conduc această asociaţie. Prin statut acei membri vânători care fac concurenţă neloială asociaţiei sunt excluşi. Acest lucru se pare că nu se aplică şi celor care conduc AJVPS Sibiu, cei care după cum am amintit mai sus au pus mâna pe o parte din fodurile de vânătoare din AJVPS Sibiu. De asemenea aceşti domni care conduc asociaţia au ajuns să ameninţe, să intimideze şi să excludă abuziv unii membri vânători care nu au fost sau nu sunt de acord cu hotărârile lor. Ce putem face noi cei care vrem să vânăm corect, legal şi sportiv, ca să avem linişte şi vânători frumoase. În această situaţie sunt mulţi vânători din cadrul Filialei Mediaş. Aştept comentarii si poate mai sunt şi alţi vânători care au asemenea probleme în asociaţiile din care fac parte. De asemenea sunt curios cât este valoarea altor cotizaţii care se plătesc prin asociaţiile din ţară"!

2 comentarii: