miercuri, 21 noiembrie 2012

HRĂNEȘTE UN ZÂMBET...ȘI TU!

Campania umanitară „ Hrăneşte un zâmbet’” a ajuns la cea de-a VI ediţie, prin ediţiile anterioare ale campaniei fiind ajutaţi aproximativ 1000 de copii. Anul acesta cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Consiliul Local al Tinerilor cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaş vor aduce zâmbetul pe faţă copiilor cu o situaţie materială precară din Liceele şi Şcolile din Mediaş, prin acordarea de pachete cu alimente. Astfel îi invităm pe toţi cei care doresc să facă o bucurie celor aflaţi în dificultate, în supermarketurile din oraş să doneze alimente neperisabile care apoi vor fi date copiilor defavorizaţi. În paralel membrii Consiliului Local al Tinerilor vor promova activitatea în cadrul liceelor prin strângerea de jucării pentru beneficiarii proiectului. Campania se desfăşoară în perioada 26 noiembrie- 1 ianuarie. O parte din produsele colectate vor ajunge la copii în preajma Crăciunului urmând ca alimentele donate ulterior să fie distribuite la sfârşitul campaniei după data de 1 ianuarie.

Un comentariu:

 1. Campania umanitară „Viaţă pentru Gabriel”

  7 zile de solidaritate pentru viaţa unui copil!

  Universitatea din București anunță campania umanitară de strângere de fonduri pentru micuțul Gabriel-Ioan, fiul criticului și istoricului literar Iulian Costache, lector doctor în cadrul Facultății de Litere.

  Gabriel, în vârstă de 3 ani și 8 luni, a fost diagnosticat în decembrie 2012 cu leucemie acută limfoblastică. În acest moment, Gabriel se află internat pentru chimioterapie în secția Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni, dar aceasta este prima etapă a unui tratament complex, care trebuie continuat într-o clinică de specialitate din străinătate. Gabriel este aşteptat pe data de 16 ianuarie la o clinică germană (Charité din Berlin sau Clinica de Oncologie Pediatrică din Augsburg) unde ar trebui să facă o puncție medulară exact în a 33-a zi de la începerea chimioterapiei. Tratamentul ulterior durează de la 6 la 9 luni, în funcție de reacția organismului, și costă între 80.000 de euro și 120.000 de euro.

  Pentru a fi acceptat în clinica germană, este nevoie de suma inițială de 60.000 de euro.

  Până acum, în 10 zile de la prezentarea anunțului, cu o solidaritate excepţională, pentru Gabriel s-au făcut donaţii în valoare de 30.000 de euro. Mai avem o săptămână, până pe 16 ianuarie, în care putem să participăm la salvarea vieţii acestui copil, care are nevoie de încă 30.000 de euro ca să înceapă tratamentul salvator în străinătate exact în ziua stabilită medical.

  Dacă el pierde acea zi, pierde şansa care se află acum în mîinile noastre.
  Fiecare oră contează! Orice ajutor financiar, oricum ar fi, contează!
  Orice e-mail trimis mai departe contează!
  Solidari, putem salva acest copil!

  Are patru ani şi are leucemie. Restul vieţii lui e acum la noi. Donează pentru Gabriel!
  Susține-l pe Gabriel!
  https://www.facebook.com/GabrielIoanCostache
  http://gabrielioancostache.wordpress.com/

  Contul umanitar este deschis la Banca Comercială Română (BCR), sucursala World Trade Center, București:

  IBAN RO69RNCB0085081826160001 - LEI
  IBAN RO42RNCB0085081826160002 - EURO
  IBAN RO85RNCB0085081826160004 - USD

  La depunerea donației, este necesar să se completeze:
  Codul SWIFT al Băncii: RNCB RO BU

  Adresa Băncii: Bd. Regina Elisabeta nr. 5, sector 3, București
  Titular cont: Iulian Costache
  Explicație: tratament Gabriel Costache

  Vă certificăm autenticitatea diagnosticului prin anexarea documentului medical ce detaliază situația medicală a copilului.

  Cu recunoștință,
  Grupul de iniţiativă pentru Campania umanitară “Viaţă pentru Gabriel”

  RăspundețiȘtergere