sâmbătă, 25 februarie 2012

BOMBA ANULUI LA MEDIAȘ - DEPUTATUL PD-L GHEORGHE ROMAN SE RĂZBUNĂ PRIN INTERPUȘI CHIAR ȘI PE BLOGGERII INCOMOZI: DE LA UNUL DINTRE EI VREA 150.000 LEI PENTRU FINANȚAREA CAMPANIEI SALE ELECTORALE!!!

Iată că toți cei care așteptau cu sufletul la gură să fiu acționat în justiție de către deputatul Gheorghe Roman, pot fi de-acum liniștiți: lucru acesta s-a întâmplat zilele trecute chiar dacă dacă pentru asta s-a folosit de un interpus, e vorba de directorul Sucursalei Mediaș a Piraeus Bank, Ionel Serban (foto).
Adică exact omul care l-a împrumutat pe parlamentarul sibian cu suma de 50.000 de euro, cu o dobândă mult sub cea a pieței! Primul termen în dosar a fost fixat pentru data de 26 martie a.c., timp suficient pentru ca, la rândul meu să depun o plângere penală împotriva individului, la Legea nr. 216/2011 privind interzicerea activității de cămătărie. Pentru că deputatul portocaliu nu este singurul debitor al directorului de bancă ci mai există vreo câțiva pe care i-am contactat cu mult înainte de demersul acestuia și vor fi propuși ca martori la audieri. Dacă fostul conviv al consilierului PD-L Eleonora Pătrui vrea despăgubiri de la subsemnat în sumă de 150.000 de lei pentru opinii personale exprimate într-un blog, atunci eu vreau nici mai mut nici mai puțin decât condamnarea lui la închisoare între 6 luni și 5 ani, potrivit legii menționate. Pentru că nu-i așa: "A la guerre, comme a la guerre!" (La război, ca la război!). Voi reveni, zilele următoare, cu conținutul acțiunii depuse la Judecătoria Mediaș de Ionel Șerban, dar și cu plângerea penală a subsemnatului împotriva acestuia, ce va fi depusă la Parchet. Sunt extrem de curios dacă, în atari condiții, un cămătar va mai fi menținut în funcția de director de bancă, dar și dacă un deputat care se răzbună prin interpuși pe bloggerii care nu-i cântă în strună mai are vreo șansă la funcția după care jinduiește de ani de zile, aceea de primar al Mediașului. Domnule deputat Gheorghe Roman vă anunț pe această cale că, prin acest demers, v-ați anulat orice șansă la fotoliul de edil-șef al municipiului de pe Târnava Mare. Pentru că dezvăluirile nu se vor opri aici, căci nimeni nu mă poate intimida cu astfel de acțiuni în forță. Cu siguranță că vă aduceți aminte de faptul că fostul primar al Mediașului, Dionisie Bucur a inițiat nu mai puțin de zece plâmgeri penale pentru calomnie (art. 206 CP) și nu am pierdut nici unul, nici pe fond, nici la apel! P.S. Și pentru că sunt destui care asimilează blogul unui ziar (deși este precizat în mod expres în subsolul paginii că "Adevărul verde în față" nu este un un ziar ci un jurnal personal - dovadă și adresa lui de accesare) îi invit pe toți cei care mai cred că pot câștiga un proces cu un blogger (chiar și jurnalist fiind) să lectureze precedentul colegului de breaslă din Tg. Mureș, Julien Tanase

13 comentarii:

  1. EU NU CRED ASA CV DOMNUL ROMAN ESTE UN OM CINSTIT!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o dată a dat cinstea pe...rușine, vezi celebra fază copy-paste care i-a adus o nedorită faimă (copierea de pe Internet a singurului său discurs în Parlamentul României)!!!!

      Ștergere
  2. Nu va lasati intimidat.Va rog sa va indreptati atentia si catre primarul nostru si cum a putut el sa distruga acest oras care arata acum ca dupa razboi

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba,tu nu ai fost batut destul cind ai fugit in fata masinii rosii pe strada Unirii,asa e? Se mai rezolva o data,stai linistit. Fir cu fir ramii fara barba,ti-o promit eu. Eu! Stii tu,ai intrat in hora....continuam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, domnii Roman și Șerban recurg și la bătăușii din dotare. Acum știu precis pe cine va trebui să reclam la poliție!!!

      Ștergere
  4. Pe cine bateti voi ma?Va credeti in vestul salbatic???

    RăspundețiȘtergere
  5. Jurnalistule,daca ai intrat in hora,joci. Cu procese sau fara,ca tot iti place. Sfatul meu,cand te plimbi prin cartier seara ,uita-te peste umar in spate. Iti promit ca nu apuci sa vezi ce te-a lovit. Ce vrei rupt? Fa comanda si te rezolv. Spune cate oase si in ce zona,apoi iti las nr de mobil pe piept. A...nu stii ce numar? Al politiei,jandarmilor,politiei comunitare,al presupusului angajator,si al cimitirului. Si daca scapi,in urgenta ajungi. Nimeni nu te aude cum zbieri acolo....ti-o promit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu unul am ieșit din horă. N-ai decât să joci de unul singur, așa cum ți se cântă. Sau, eventual, dacă ai voce, cântă tu de-acum...la altă masă!

      Ștergere
  6. Mister Ion , ne-am saturat de articolele tare , in care sunt numai minciuni , de unde sti atatea ? eu nu iau partea domnului Roman , dar am inteles ca ai ceva cu dansul.Chiar trebuie sa il tot critici atat?Sincer mie imi place acest om , si sunt curios daca va iesi primar.Si ce sa mai zic , vezi-ti de gura ta , si opreste-te odata cu astea pana nu o sa iti para rau.Ca si eu locuiesc prin apropierea ta.Stiu exact unde stai si cea ce faci.

    Repet:Deci nu sunt de partea domnului Roman , dar m-am saturat sa te tot iei de accea persoana.Mai bine pune articole despre tigania din cartierul italian.Numa Bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Altă voce amenințătoare, Mister Anonim? Te-am forțat eu cumva să intri pe blogul meu? Accesează domnule blogurile lui Antipa, Hodârnău, Teglaș și a altor medieșeni care nu deranjează niciodată! Altfel, văd că nu ești deloc de partea lui Roman ci ești un simplu xenofob (împotriva țiganilor din cartierul italian), despre care, în treacăt fie spus, tocmai am scris zilele trecute!!!

      Ștergere
  7. Ba,vorba lui nenea de sus,cred ca ai ceva cu Ghita Roman. Eu sunt de partea lui,dar si de partea celor din cartierul italian. Si in treacat fie spus,nu esti greu de gasit pe strada ta. Ce zici,facem o potera? Ca poate asa ramii fara coloana aia vertebrala de care pomeneai acu citeva zile,ca vad ca nu te mai potolesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da-l ma-ncolo ca nu merita sa-ti faci probleme cu asta,de unde n-ai!Mai ales ca a avut intelepciunea sa se opreasca la timp...

    RăspundețiȘtergere