duminică, 19 iunie 2011

UN CONSILIER SOCIAL-DEMOCRAT, APROAPE DE A-ȘI PIERDE BĂRBĂȚIA LA VÂNĂTOARE


Vasile Ciolpan (foto), în vârstă de 46 ani, membru al Consiliului Local Mediaș aparținând PD-L ( însă fost social-democrat și conservator) s-a împușcat accidental sâmbătă seara, la o partidă de vânătoare organizată pe dealurile din împrejurimi. În timp ce urmărea un animal sălbatic, pușca acestuia pentru care avea autorizație legală doar de două zile, s-a descărcat singură, rănindu-l grav în zona inghinală. Mdicii spun că acesta a fost pe punctul de a-și pierde bărbăția, alegându-se în schimb cu leziuni importante în zona organelor genitale. Localnicii pun incidentul de sâmbătă, pe seama unui blestem întrucât tatăl acestuia a fost unul dintre torționarii comuniști, director al penitenciarului de tristă amintire din Sighet.

4 comentarii:

  1. tatal lui ,Vasile D. Ciolpan fost comandat al inchisorii Sighet a ucis 50 de oameni ingropandu-i pe malul Izei fara acte de deces, Bratienii, Maniu, Episcopii greco-catolici si multi altii... chiar daca mortii nu mai pot vorbi...soarta se razbuna . In Meomorialul Durerii de Lucia Hosu Longin acest tortionar cu doar 3 clase, fost lemnar,auns locotenent, marturiseste detasat cu lux de amanunte toate crimele comise la Sighet! Mortii se razbuna...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum naiba poti tine o pusca cu teava indreptata inspre regiunea respectiva?
    Incercati, sau macar imaginati-va!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar acest domn Ciolpan este atat de relaxat si de "ma doare in fund ce a facut tata" incat nu stiu cum nu i este rusine sa mai iasa pe strada.

    RăspundețiȘtergere
  4. Afirmatii gresite despre acest om deosebit.Nu are nici o legatura de rudenie cu tortionarul de la SighetParinti lui au fost oameni simpli,muncitori si cu frica lui Dumnezeu.Numai cuvinte de lauda merita acest domn care prin munca asidua sa ridicat la acest nivel,trebuie sa fie un exemplu pentru toti copiii.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere