duminică, 26 iunie 2011

ERIC DE OLIVEIRA - O BOMBĂ CU CEAS PENTRU GAZ METAN MEDIAȘ?


Vedeta braziliană a echipei de fotbal Gaz Metan Mediaș continuă să surprindă prin declarațiile sale, după cum surprinde (plăcut) evoluția și constanța în joc a acestuia. Astfel, după ce, în iarnă, a încercat de capul său un transfer la Karpaty Lvov, Eric de Oliveira Pereira a revenit cu coada între picioare la echipa care, grație și imensului său talent, l-a făcut vedetă. S-a terminat campionatul și toată suflarea fotbalistică aștepta să-l vadă transferat la o echipă de top din România sau de aiurea. Ofertele însă au întârziat să apară, chiar dacă multe cluburi s-au interesat de statutul acestuia. Care, orice s-ar spune, este extrem de ambiguu. Primul care a făcut afirmația respectivă a fost finanțatorul CFR-ului, Arpad Paszkany. Directorul general al clubului, Ioan Horoba, susține sus și tare că Eric este jucătorul medieșenilor pentru încă patru sezoane, însă ultimul vice-golgeter al României îl contrazice. Eric declară ori de câte ori are prilejul că e vorba doar de o mică înțelegere cu Gaz Metan Mediaș, care expiră după dubla cu finlandezii de la KuPS din Europa League. Gurile rele vorbesc că modul prin care diriguitorii clubului medieșean ar fi obținut semnătura pe un nou contract este unul cel puțin oneros. Iar tocmai pentru ca Eric să nu facă valuri, aceștia ar fi fost de acord să-l scoată din foame pe vărul acestuia, în vârstă de 18 ani, pe care sunt gata să-l legitimeze pentru mulți ani la echipa gazistă. Rămâne de văzut în continuare dacă proaspătul însurățel reprezintă o bombă cu ceas pentru clubul care l-a propulsat în fotbalul european, sau totul nu e decât un simplu scenariu...de vacanță!

3 comentarii:

  1. Nu mi se pare corect ce faceti :| de ce nu`i luati si lui declaratie? e normal sa tinda spre o echipa mai buna, doar are potential ! urat ....

    RăspundețiȘtergere
  2. E urat sa spui ce gandesti sau e urat sa existe aceasta ambiguitate legata de statutul jucatorului respectiv? Pe langa faptul ca l-au abordat colegii de la gazetele de specialitate, l-am chestionat si personal pe Eric, in legatura cu statutul sau. De fiecare data a fost evaziv, sustinand ca mai are doar o intelegere cu clubul pana dupa dubla cu finlandezii de la KuPS.

    RăspundețiȘtergere
  3. una e sa iti spui ce gandesti ..si cu totul alta e sa jignesti. de cand a ajuns romania si romanii ..sa scoata din foame pe altii ..hai sa ne vedem lungul nasului si pe de alta parte care e problema ta ca eric are un contract ambiguu? mai sunt si altfel de tipuri de conducatori nu ca cei din bucuresti care-si spala rufele la TV.hai frate lasa-ne ca tentativele de ziaristi ..ii pun o intrebare el rapsunde ..ei rup din contex si scriu in ziar.ce vreti sa va raspunda cand voi numai aia il intrebati cand plecei ..cand pleci ..cand pleci.

    RăspundețiȘtergere