joi, 16 iunie 2011

O SIBIANCĂ MINORĂ ESTE ELEVĂ SILITOARE ZIUA, IAR NOAPTEA PROSTITUATĂ DE LUX!





Ziarele abundă în anunţuri de mică publicitate postate de “fetiţe” care îşi oferă nurii “domnilor generoşi”, unele dintre acestea fiind extrem de nuanţate. E şi cazul sibiencei Ramona Moldovan, în fapt un pseudonim al unei minore în vârstă de 17 ani, elevă a Colegiului Textil . Aceasta nu s-a sfiit să posteze “oferta” sa, pe diverse site-uri, în care preciza că deşi are numai 17 ani, face sex “cu toate inclusive” la preţuri variind între 150 lei şi 500 lei. Fotografiile sale duceau cu gândul că, toţi cei interesaţi, au de a face cu o fire boemă, o artistă desăvârşită care ştie să se exprime inegalabil la pian, deşi...flautul părea a fi instrumentul său preferat! După ce am intrat în posesia adresei sale de e-mail, am reuşit să port o bogată “corespondenţă” electronică cu tânăra dispusă să-şi vândă trupul, însă doar o dată cu lăsarea serii. Aşa am aflat că, fiind elevă a respectivului colegiu sibian folosea de fapt o cu totul altă identitate. Din respectivul motiv era disponibilă, potrivit orarului prezentat în anunţ, abia după ora 15, iar în week-end după ora 12. Prima întâlnire era obligatoriu să aibă loc într-un stabiliment de două stele situat în plin centrul Sibiului, prin închirierea, pentru o oră sau două, a unei camere, în schimbul a 40 de lei. De asemenea, trebuia să vin cu autoturismul propriu la domiciliul acesteia, după care să mergem împreună la pensiunea în speţă. Cu toate că, la un moment dat am făcut şi programarea , fata m-a anunţat cu doar câteva ore înainte de întâlnire că a apărut un alt client mult mai important şi că trebuie să contramandăm totul. Am făcut pe supăratul şi am prevenit-o că voi da totul în vileag. Am rămas apoi stupefiat când am văzut negru pe alb, într-un ultim e-mail trimis de aceasta, că proxenetul său e de fapt un fost şef de poliţie. M-a ameninţat să am mare grijă pe unde umblu şi mai ales să privesc mereu în spatele meu. Pentru a nu avea niciun fel de surprize m-am adresat imediat organelor de poliţie. Mai sus este şi răspunsul primit în urma sesizării organelor de anchetă.

15 comentarii:

  1. pai asta e o steoarfa de duzina nu de lux!are postat profilul pe zeci de saituri de matrimoniale si si-o trage cu oricine pentru 50 lei. poate ca o face si pentru un corn cu lapte cu juniorii dintr-a patra!!!e nimfomana, lasati-o dreaq in pace ca are spatele asigurat..

    RăspundețiȘtergere
  2. Si poate fata are dreptate si nu va minte, a facut o gluma sa ada cat sunteti disputi sa platiti

    RăspundețiȘtergere
  3. NELU DECI NU UITA...PRIVESTE MEREU IN SPATELE TAU CACI NU SE STIE..

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau si eu nr ei de telefon

    RăspundețiȘtergere
  5. Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia.Conform datelor detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.
    Masini ale proxenetilor din Arges care racoleaza fete pentru prostitutie si clienti pentru acestea, direct sau prin diversi intermediari, din baruri, restaurante, cofetarii etc, precum si prin intermediul telefonului: B-14-WXH (prostituata-proxeneta-alcolista, care impreuna cu politistul proxenet-tainuitor Rada, zis ratoi, un Soric autohton betiv si corupt cu o ciorba si cateva beri, racoleaza fete pt prostitutie si clienti pt acestea, direct sau prin diversi intermediari, prostituata-proxeneta care a fost casatorita si cu Caroli Pici, zis Loti, membru in banda lui George Nan un infractor de talie internationala implicat in trafic de fiinte umane, rapiri, camatarie si omoruri, furturi din apartamente, furturi din si de masini,si care pe data de 20 iunie 2004 a rapit si sechestrat pe Anna Maria Valdata,sotia unui magnat italian pentru care a cerut o rascumparare de peste 1 milion de euro http://ziare.zaraf.ro/articol8544/RAPITORUL-MILIARDAREI-INFRACTOR-INTERNATIONAL.htm http://archivio.panorama.it/home/articolo/idA020001025842

    RăspundețiȘtergere
  6. da urata mai e......

    RăspundețiȘtergere
  7. HA HA umflata asta e dama de lux la voi in sibiu...proasta nu e ea ca cere ...idiot e ala care ii plateste si 5 lei pt o scurta...in bucuresti cu 100 de lei iti iei o creatie de moare lumea de zici ca e venita de la hollywood...asta are nasu ala asa mare ca opreste metroul cu el

    RăspundețiȘtergere
  8. ASTA E CIOARA SAU MI SE PARE MIE ????

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa e, nu e nasul: e ciocul, la care o ia !
    :D

    RăspundețiȘtergere
  10. indiferent de ce ar fi declarat fata in ultimul e-mail si desi consider ca ati fost indreptatit sa va adresati politiei, nu pot fi de acord cu articolul. Una este sa va povestiti `patania`si alta este sa divulgati identitatea unei persoane banuite de prostitutie, mai ales ca este minora. dumneavoastra ca jurnalist ar trebui sa fiti mai atent la responsabilitatea pe care o aveti de a va gandi la consecintele articolului dumneavoastra. Daca banuielile sunt nefondate atunci e vorba de calomnie. Daca nu atunci supuneti o adolescenta la oprobiul public si la una-doua posibile tentative de viol (nemeritat ca e prostituata, ca nu e). S-ar spune ca exagerez dar cred ca in romania mai predomina mentalitatea rurala (in sensul ei negativ) si sunt convinsa ca la un moment dat cineva va vedea articolul si o va recunoaste. Cu alte cuvinte, sunteti pregatit pentru posibilitatea de a va face vinovat de un fenomen ca exilarea sociala si poate alte repercusiuni mai grave toate indreptate asupra unui copil de 17 ani? repet, faptul ca v-ati adresat politiei il consider chiar moral, faptul ca ati dorit sa ii avertizati pe asa zisii neavizati (nevinovati bineinteles) il consider corect, dar sa expuneti identitatea si fotografiile unei minore in mod public ar trebui sa fie imoral si ilegal chiar.

    RăspundețiȘtergere
  11. las-o ca sa o sa-i fie ruseine de ce a facut, daca nu o expui pe minora (mama ei de stoarfa mica) i se pare ca e ok nimeni nu stie nimica si e curata chipurile.

    RăspundețiȘtergere
  12. dracu in ea de taratura :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum 9 din 10 fete romance sunt curve si cand spun asta nu exagerez si nici rautacios nu sunt, asta e adevarul, traim intr-o societate bolnava, societate in care nu mai exista un sistem de valori, orice curva e mare personalitate acum. Prostitutia nu se mai condamna sau se condamna prea putin, fetele care aleg meseria asta sunt respectate mai tare ca un profesor academician.

    RăspundețiȘtergere
  14. asta este ziar cu maimuta aia

    RăspundețiȘtergere