sâmbătă, 18 iunie 2011

SENZAȚIONAL – O FUNCŢIONARĂ PUBLICĂ DIN SIBIU PLĂTEŞTE LA GREU PENTRU CEI INTERESAŢI SĂ-I FACĂ SEX ORAL


Pentru orice jurnalist experimentat şi răzbătător ziarele de mică publicitate reprezintă o adevărată mană cerească pentru că pot oferi în “prim-time” informaţii incredibile. Este cazul bisăptămânalului sibian “De toate pentru toţi”, acolo unde o funcţionară publică tocmai a postat un anunţ halucinant (facsimil). Efectiv femeia e dispusă să plătească la greu oricui este interesat de cunnilingus, respectiv 300 de lei pe oră sau 150 de lei pentru...două orgasme! E suficient să intri în discuţie cu amatoarea de sex oral şi afli lucruri inimaginabile. Pentru că reprezintă una dintre cele mai importante instituţii ale statului, “necunoscuta” îşi dă drumul abia după ce reuşeşti să-i câştigi încrederea şi mai ales să corespunzi exigenţelor sale. Pentru că nu mă consider un Adonis, înclin mai degrabă să cred că am reuşit să-i câştig încrederea, altfel nu aş fi putut afla amănunte picante din viaţa ei, mai ales pe cele de...budoar! “N-am nici un fel de prejudecăţi în dormitor, unde sunt dispusă să dau totul pentru a obţine satisfacţie. Cu soţul meu nu reuşesc asta pentru că e foarte conservator. Găseşte sexul oral ca pe un apanaj al contrăctării de boli incurabile şi nu acceptă alte păreri pe tema asta. Aşa că mi-am închiriat o garsonieră, unde o dată la două-trei zile îmi satisfac poftele trupeşti doar cu cei dispuşi la cunnilingus. Recunosc că plătesc pentru asta chiar şi 300 de lei, exclusiv pentru o oră de sex oral. De curând mi-am mai găsit o surată, Anişoara, şi ne satisfacem succesiv atunci când nu găsim masculi disponibili”, a recunoscut cu nonşalanţă duduia cu numele de cod “40 de ani”. Aici se încheie în portalul ’’Adevărul verde în faţă’’, un “ciclu” de postări care au avut un impact ’’devastator’’ asupra cititorilor, însă voi reveni asupra subiectelor tabu ori de câte ori va fi cazul ’’Audienţa’’ blogului a crescut în toate aceste zile de aproape zece ori, semn că o bună parte din semeni rămân atraşi de componentele sexuale ale existenţei noastre. Demersul – unul pur informativ – a stârnit reacţii dintre cele mai diverse, acceptând însă să aprob doar comentariile care au folosit un limbaj adecvat, lipsit de vulgarităţi sau trivialităţi. Sunt conştient că, prin astfel de demersuri nu pot schimba lumea şi nici măcar sisteme, însă continui să sper că, odată, cineva o va face şi pe asta!

17 comentarii:

  1. ohohohohoooo :)) tara arde si baba...

    RăspundețiȘtergere
  2. Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pana la urma femeia asta ce a facut? E vinovata de vreo crima? A furat, a omorat, a dat la cineva in cap? Sau mai aruncati si voi cate o pseudostire de-asta, asa, de dragul simetriei? Femeia e ok, problema voastra care e? Prostia ei ca nu divorteaza din moment ce sta acasa cu un tampit care nu e bun de nimic. Probabil situatia sociala, materiala, o determina sa faca asta, dar pana cand? Merita sa te ascunzi toata viata? Divorteaza, femeie, fii libera si traieste-ti viata, lasa in urma imbecilul care-ti serveste de sot!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru anonim:
    Romani 7:2
    Căci femeia măritată este legată prin Lege de bărbatul ei câtă vreme trăieşte el; dar dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de legea bărbatului ei.
    1Cor 7.39; Mat 5.32;
    Romani 7:3
    Dacă deci, când îi trăieşte bărbatul, ea se mărită după altul, se va chema preacurvă; dar dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de lege, aşa că nu mai este preacurvă, dacă se mărită după altul.

    RăspundețiȘtergere
  5. MA OFER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. poti te rog sa imi spui cum pot intra in legatura cu ea?daca poti, te rog sa imi lasi un mesaj pe cozbol@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. BRAVO EI, DACA ERA DIN BUC, SUNAM SI EU.

    RăspundețiȘtergere
  8. Limba mea e limba-dracu :))

    RăspundețiȘtergere
  9. DA ZI CUM O CHEAMA SI LA CE INSTITUTIE LUCREAZA CA SA STIE SI POPULATIA DE UNDE ARE ATATIA BANI SA PLATEASCA IA SPAGI??/ASA O STIRE EVAZIVA LA NIVEL DE GENERALITATE POT INVENTA SI EU????

    RăspundețiȘtergere
  10. Se vede ca traim intr-o societate bolnava, femeia isi ia un angajament, incepe o relatie, se casatoreste, pune de un mariaj cu gandul ca acea relatie, acel mariaj se va sfarsi, ...mare om mare caracter, Napoleon Bonaparte, a spus el ceva interesant in legatura cu femeile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dac var placea sa experimentai cv mai tinerel (19)cu placere (0755496039) nu ezitati

    RăspundețiȘtergere
  12. Astept sunt foarte chipes blond cu ochii albastri 1, 80 m am 35 de ani astept un raspuns la 0761304432

    RăspundețiȘtergere
  13. D-na funtionara, mai sunteti de gasit?

    RăspundețiȘtergere
  14. Suna-ma sa vorbim,te rog! Sandu-0749/429.355. Mi-ar face placere o discutie. Sant pt.cateva zile in Sibiu,din tarile nordice.PA-PA!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai sunteti doamna functionar sunatima si nu osa va para rau 0765797824

    RăspundețiȘtergere
  16. Ți-ai dracu de zdrențe ați auzit ca e pe bani repde sariti cu limba-n pizda

    RăspundețiȘtergere