joi, 16 iunie 2011

FEMEIA CARE SE PROSTITUEAZĂ SUB ACELAȘI ACOPERIȘ CU COPIII SĂI - MAI CELEBRĂ DECÂT EMINESCU!






Într-o zi in care marele nostru poet Mihai Eminescu era comemorat la împlinirea a 122 de ani de la trecerea sa în neființă am ales să popularizez (prin intermediul rețelelor de socializare, dar nu numai!) cazul de-a dreptul incredibil al sibiencei care se prostituează sub același acoperiș cu cei doi copii ai săi, în timp ce soțul său câștigă pâinea familiei ca șofer de TIR. Rezultatul a fost unul devastator, din punct de vedere al audienței. Astfel, potrivit WTA (Web Traffic Analysis), au fost înregistrate aproape o mie de afișări, la un număr record de 458 vizitatori. Tocmai din acest motiv am ales să continui acest caz șocant pentru întreaga opinie publică, prin prezentarea altor discuții purtate pe messenger cu prestatoarea de amor tarifat. Nu voi transcrie dialogurile ci doar le voi afișa în facsimil, fără alte comentarii sau interpretări tendențioase. În acest fel fiecare cititor poate constata singur la ce nivel de degradare poate ajunge ființa umană. Iar în speranța că prostituata cu pricina nu va fi asaltată doar de clienți ci și de autorități voi publica, în exclusivitate atât numărul său de telefon (0758.57.10.23) cât și ID-ul de mess (cris_cristina_25@yahoo.com)

4 comentarii:

  1. Femeia e acuzată de perversitate, voracitate sexuală, insuficienţă intelectuală, dominaţie disimulată, ipocrizie. Sentimentalismul şi idealismul femeii se reduce la bani.Pudoarea, maternitatea fac parte din diadema de minciuni cu care îi place sexului femeiesc să se împodobească spre a-şi menţine intact locul de parazit al sexului celălalt.Perfidia este pentru femeie o a doua natură. Bărbatul înşeală şi o recunoaşte, femeia însă înşeală şi ţipă că “cinstea sexuală e de ea nedespărţită”.Bărbaţii se complac în atitudinea de bufoni ai femeilor. Femeia e un parazit al bărbatului fiind covârşită de felurite defecte şi cu infirmităţi de gândire.

    Napoleon Bonaparte (1769 - 1821)
    Om politic si militar francez:
    "Fiecare femeie este o tarfa, in afara de mama si sora mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei".

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, Dorine, ce profund ai fost! Sa inteleg ca si tu esti un fiu de tarfa, da? Pai daca asa stau lucrurile, deveniti "pidosnici" si s-a rezolvat problema. Apropo, de cate ori i-ai dat palme lu' mutu azi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o curiozitate.
    Aceste informatii...postari...sunt verificate?Am impresia ca aici oricine poate scrie orice.Sa nu fie o razbunare...o modalitate lejera sa a arata celorlalti cati demoni ne inconjoara.(fac eferire la cei care posteaza astfel de informatii)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu le-am verificat, aveti si voi la indemana posibilitatea de a va convinge de veridicitatea informatiilor (telefon, e-mail)...

    RăspundețiȘtergere