marți, 21 iunie 2011

AUTOCARELE LUI CARABULEA SEAMĂNĂ MOARTEA PE ȘOSELELE EUROPEI


Încă un autocar aparținând firmei patronate de controversatul om de afaceri sibian Ilie Carabulea, Atlassib, a fost implicat marți dimineață într-un grav accident rutier pe o șosea din Ungaria. Cinci oameni (dintre care patru români) au murit pe loc, iar alți 23 (din totalul de 38) au fost grav râniți. Autocarul efectua curse regulate pe relația România-Spania, iar la circa 30 de km. de granița cu Slovenia, acesta s-a izbit frontal de o autocisternă. Din primele cercetări a rezultat că evenimentul rutier s-ar fi produs din vina șoferului autocarului care a adormit la volan. Accidentul se adaugă unui lung șir de evenimente similare, ce s-ar datora solicitărilor la care trebuie să facă față șoferii respectivei companii. Cu jumătate de gură, angajații firmei spun că în ultima vreme patronul Atlassib a fost preocupat doar de a-și salva pielea în celebrul caz Apostu (fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu) în care a fost inculpat și Ilie Carabulea, lăsându-și aproape de izbeliște afacerile.

2 comentarii:

  1. Controversatul om de afaceri Ilie Carabulea? Dar da-mi voie sa te corectez, si-apoi sunt sigura ca stii la fel de bine ca si mine ca acest Carabulea este un mafiot ordinar, pe langa faptul ca e tigan. De-ajuns, nu? Printre altele, e in relatii f. bune si cu tatal "gorilei" de Kovesi.

    RăspundețiȘtergere
  2. ar fi bine ca angajatii firmei sa nu mai inghita totul si sa reclame toate neregurile acestui "om de afaceri"..numai asa se poate stapini MAFIA !!!

    RăspundețiȘtergere