joi, 19 ianuarie 2017

"ADEVĂRUL VERDE ÎN FAȚĂ" A REUȘIT SĂ "ÎNTOARCĂ" O DECIZIE A MUNICIPALITĂȚII PRIVIND "MIȘCĂRILE" DE "TRUPE"

Cu două săptămâni în urmă, "Adevărul verde în față" îi informa în premieră pe medieșeni în legătură cu schimbarea destinației unor clădiri, decisă de către edilii locali. Ei bine, după numai două zile de la postarea articolului pe blog (care avea să fie vizualizat de peste 2300 de cititori - facsimil - și de un număr aproape dublu pe principala rețea de socializare), reprezentanții municipalității au reanalizat situația precum și impactul pe care l-ar fi avut o asemenea decizie. În consecință, au hotărât că "mișcarea de trupe" n-ar fi fost deloc benefică, în principal pentru unii dintre beneficiarii prestațiilor sociale, mai exact al facilităților "utilitare" oferite persoanelor cu handicap.
Chiar dacă, în acest caz, nu poate fi vorba de o victorie personală ci, mai degrabă, de una a categoriei socio-medicale amintite, trebuie remarcată receptivitatea edilului-șef care ia în calcul și analizeză orice sugestie. Asta doar în condițiile în care i se sugerează anumite aspecte pentru că, de regulă, teama unora de a nu pierde poziții sau privilegii îi îndeamnă, de cele mai multe ori, să tacă! "Adevărul verde în față" va continua însă să "vorbească", ba chiar cred că s-ar putea naște o colaborare între reprezentanții municipalității și cei ai societății civile prin intermediul blogului menționat. Mai ales că acesta a dovedit, încă o dată, că rămâne o voce extrem de credibilă în "Cetatea Luminii" care, în curând, va aniversa 750 ani de atestare documentară.

Un comentariu:

  1. Nu stiu cine sunteti, dar va zic Bravo, cu "B" mare. Bravo dle Garnod pentru curaj! Defapt cand esti corect si sincer, na-i de ce sa te ascunzi asupra unui fapt!

    RăspundețiȘtergere