duminică, 7 februarie 2016

PRIN INTERMEDIUL BLOGULUI "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAȚĂ", LIDERUL SINDICAL AL GAZIȘTILOR, ANUNȚĂ: ÎMI MENȚIN DECIZIA DE A CANDIDA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL MEDIAȘULUI

Recenta decizie a liderilor sibieni ai PNL de a valida candidatura deputatului Gheorghe Roman pentru funcția de primar al Mediașului, la alegerile locale din 5 iunie 2016, a agitat și chiar a tulburat apele nu doar în politica locală. Liderul sindical al gaziștilor Miron Neagu Bălașa (foto), fost consilier local și județean s-a arătat extrem de revoltat și chiar vehement că, împreună cu "traseistul" parlamentar a ales să facă echipă și Christinne, fiica fostului primar Daniel Thellmann. "Oamenii trebuie să cunoască faptul că familia Thellmann s-a îmbogățit după ce Daniel a devenit edil-șef, printre altele prin vânzarea terenurilor situate la ieșirea din municipiu, spre Sibiu, către actuala firmă Kromberg & Schubert. De asemenea, imobilul din strada Gravorilor a fost închiriat ani buni, pentru o sumă deloc modică, operatorului regional de apă-canal, SC Apa Târnavei-Mari SA Mediaș. Deci, chiar nu ne poate da niciun fel de lecții o astfel de echipă, în condițiile în care după decesul tatălui său, Christinne s-a remarcat doar prin a solicita sponsorizări pentru satisfacerea hobby-urilor personale, respectiv ascensiunile montane și maratoanele. În calitate de fost consilier local pot afirma cu tărie că Daniel Thellmann, care, în timpul mandatelor sale era mai mult plecat prin Germnia, nu a făcut, efectiv, nimic pentru acest frumos oraș pe care l-a angajat în proiecte discutabile ce au trebuit să fie finalizate de către actuala administrație, cu costurile de rigoare. Din toate aceste motive am ales blogul Adevărul verde în față pe care l-am apreciat întotdeauna pentru imparțialitate și corectitudine să anunț că îmi mențin decizia de a candida pentru funcția de primar al municipiului Mediaș la alegerile locale din acest an". Așa cum a anunțat în mai multe rânduri, "Adevărul verde în față" își menține în continuare disponibilitatea de a găzdui opinii și păreri ale politicienilor, oamenilor de afaceri ori reprezentanților societății civile, fără a le comenta, analiza sau dezbate!

7 comentarii:

  1. Miron Neagu s-a situat totdeauna de partea cetatenilor cat a fost consilier local sau judetean.Merita sa fie primar.Cat despre asocierea dintre Cristine Thelmann si Gheorghe Roman,mi se pare cel putin ciudata,tinand seama de cat l-a muscat de ... actualul deputat pe fostul primar.Despre Roman pot sa spun ca cine a tradat odata tradeaza de fiecare data, iar locul lui nu este la primarie ci pe traseu alaturi de colegele lui,fetitele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu il sustin pe Miron Neagu care merita sa fie primarul Mediasului.Mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari d-le Miron, meriti sa fi primar. Eu impreuna cu familia te vom vota cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  4. Vrem sa fii primarul nostru.Succese.Te sustin cu toata familia si prietenii care nu sunt putini.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adica nu si-a facut plinul . A ciordit prea putin la gaze . Dupa cum inteleg toti au bagat mina in sacul prostilor . Acum de ce nu mai fac manifestatie in centru la primarie .

    RăspundețiȘtergere
  6. Da , da , sa faca metrou de la gara la primarie si gaze . Numai muncitori si intreprinderi sa fie in urbe . Numai in trei zile de frig in tara , cei de la gaze ne-au facut datori cu 20 - 30 miloane euro , prin cumparare de la mafia bursei .

    RăspundețiȘtergere
  7. A facut tamtaram cu bani si gazele noastre , in buzunarele lor . Prejudiciu de milioane euro . Concedi platite in China , Filipine Japonia , America , sau a vindut biletele la agenti turizm . DNA lui Bica a gasit averi si furturi de la gaze , de catre conducere si directorul Sergiu Lascu cu averi nedeclarate . Sa mai faca mitinguri in vederea ramineri la Medias a conduceri . Acelasi lucru sa facut cu carbunele la Deva , adus din Elvetia , Ungaria , Ucraina cu trenurile lui Stoica . Ce mai face Cristoiu cu Madam Plescoi si afacerile lor de mafioti si bani din energie . Daia o pupa in popoua .

    RăspundețiȘtergere