duminică, 14 februarie 2016

"ADEVĂRUL VERDE ÎN FAȚĂ" ÎL "IZGONEȘTE" DIN MEDIAȘ PE DANIEL CICHI, MEDICUL DE FAMILIE CARE ȘI-A BĂTUT JOC DE MESERIE ȘI DE PACIENȚI!

Campania blogului "Adevărul verde în față", din urmă cu câteva luni, legată de activitatea medicului de familie din Mediaș, Daniel Cichi (foto) a constituit "temeiul legal" de sancționare a acestuia pentru modul defectuos de exercitare a nobilei profesii, de interacționare a sa cu pacienții și, nu în ultimul rând, pentru nerespectarea programului de lucru. Astfel potrivit adresei remise subsemnatului de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu (facsimil) "în urma verificării și analizării celor sesizate și care intră în competența activității instituției, s-au luat măsuri conform legislației în vigoare". Oricum prima măsură fusese luată de administratorul blogului "Adevărul verde în față" încă din luna noiembrie 2015 atunci când a decis transferarea celor trei copii ai săi de la cabinetul medicului de familie Daniel Cichi, la un alt medic de familie. Potrivit unor surse din mediul sanitar, urmare a sancțiunii aplicate de CJASS, medicul Daniel Cichi ar fi luat hotărârea de a părăsi municipiul de pe Târnava Mare, vehiculându-se ideea că acesta și-ar fi pus în vânzare cabinetul medical din cartierul Gura Câmpului, în schimbul sumei de 20.000 euro. Una peste alta respectivul medic de familie era un venetic sosit la Mediaș din Sibiu, după pensionarea colegei sale de breaslă Angela Ciurea.
Până la acel moment, Daniel Cichi fusese un ilustru anonim, ocupându-se de tot felul de campanii gen "Nu aprinde țigara!" (vezi materialul video, înregistrat în urmă cu aproape 5 ani) în cadrul Centrului de Prevenire și Consiliere Antidrog Sibiu. De fapt tot din cauza faptului că nu respecta programul de lucru a și fost îndepărtat de la fostul loc de muncă. Și-a constituit apoi cabinetul medicului de familie din strada 1 Decembrie nr. 23, acolo unde a continuat să-și bată joc de meserie și de pacienți, de multe ori lăsându-l drept înlocuitor pe tatăl său, fost inspector chiar la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu. În plus, nu o dată s-a întâmplat ca Daniel Cichi să prescrie tratamente pentru cu totul alte afecțiuni decât cele pentru care se prezentau pacienții la cabinetul său medical!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu