joi, 18 februarie 2016

EXCLUSIVITATE: CONSILIERUL LOCAL CARE PROPUNE TĂIEREA CORZILOR VOCALE ALE PATRUPEDELOR GĂLĂGIOASE, VREA SĂ FIE PRIMARUL MEDIAȘULUI!

Până în urmă cu trei zile, primul rezultat al principalului motor de căutare pe internet în cazul Ioan Ciulea (consilierul din Mediaș care propune tăierea corzilor vocale ale câinilor gălăgioși) era un articol publicat în anul 2013 în Adevărul verde în față și intitulat "Ioan Ciulea, paiața din Consiliul Local". De la începutul săptămâni în curs însă, numele acestuia se află pe buzele a sute de mii sau poate chiar milioane de oameni. Ceea ce poate nu știu toți aceștia e faptul că Ioan Ciulea a ales să-și facă în respectivul mod publicitate pentru că așa cum a declarat, zilele trecute, în exclusivitate pentru "Adevărul verde în față", "eu voi fi candidatul UNPR pentru funcția de primar al Mediașului, la alegerile locale din iunie 2016". În acest fel, Ioan Ciulea și-a câștigat o maximă notorietate (e adevărat una "negativă") față de toți ceilalți contracandidați la principlala demnitate a municipiul de pe Târnava Mare.
Una peste alta, fostul milițian, trimis în legislativul medieșean de către "insomniacii" OTV-iști (ales fiind pe listele PPDD!) cu o exprimare jenantă (atât în scris cât și verbal - facsimil) s-ar putea alege cu un nou dosar penal (pe lângă cel instrumentat de DNA și legat de "afacerea Goscom", în care a și fost trimis în judecată) pentru că, potrivit art. 25 din Legea 205/2004 privind protecția animalelor "constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă intervențiile chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal sau altor scopuri necurative cum ar fi secționarea corzilor vocale". Cu siguranță că n-ar fi constituit o aberație o hotărâre de Consiliu Local sau unele amendamente firești, de bun simț, aduse deja celei existente privind regimul animalelor de companie dacă ar fi venit din partea unui membru mult mai "responsabil" al legislativului medieșean! Una peste alta e cert că Ioan Ciulea are cel puțin un "dinte" împotriva patrupedelor, în urmă cu trei ani acesta recidivând, într-o conferință de presă (vezi video) pe tema "iotonaserii" maidanezilor!

5 comentarii:

  1. Domnul Ciulea poate fi un primar,inteligent cu bun simt si bine pregatit profesional care poate da lectii de administratie multor pretendenti la acest fotoliu inclusiv lui roman{cu litere mici ca asa merita}

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ii taie gitul lui masa , de criminal scapat din balamuc

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa om prost nu sa mai vazut in toata tara asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa
      Primar din boactar de noapte....
      Mediasuleeee...ce ai ajuns....

      Ștergere
  4. Vai de capul Lui....ar trebui sa ii taie Lui corzile vocale.

    RăspundețiȘtergere