marți, 5 ianuarie 2016

CONTROLUL ÎN SĂNĂTATE PUBLICĂ SIBIU CONFIRMĂ "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAȚĂ": MEDICUL DE FAMILIE DANIEL CICHI VINE LA CABINET DOAR CÂND "VREA MUȘCHII" LUI

Seria de articole publicate în "Adevărul verde în față", în cursul lunii noiembrie 2015, legate de modul condamnabil în care își exercită nobila profesiune de medic Daniel Cichi -foto- în cadrul cabinetului de medicină de familie din cartierul medieșean Gura Câmpului, nu a rămas fără urmări. Inspectorii de control în sănătate publică Sibiu au confirmat faptul că aspectele sesizate se confirmă în sensul că, reprezintă o obișnuință pentru Daniel Cichi să lipsească de la program și să-l lase în loc, pe tatăl acestuia. Potrivit adresei remise subsemnatului de către Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu -facsimil- la momentul verificării celor sesizate, dl. Cichi Daniel nu era la program fiind înlocuit de către medicul angajat.
Acesta nu a putut preciza perioada cât lipsește titularul și nici motivele. Drept urmare am înaintat cele constatate CJAS Sibiu pentru a fi luate toate măsurile legale. Vă mulțumim pentru faptul că ne-ați sesizat aspecte legate de asigurarea stării de sănătate și vă asigurăm de întreaga noastră solicitudine în rezolvarea acestui gen de probleme, se menționează în încheierea respectivei adrese. Cu alte cuvinte e numai o chestiune de zile până când CJAS Sibiu va dispune rezilierea contractului cu cabinetul medical dr. Cichi Daniel pentru neîndeplinirea obligațiilor asumate și, pe cale de consecință, "eliberarea" medieșenilor de prestațiile unui medic a cărui unică rețetă a reprezentat-o disprețul total față de pacient!

3 comentarii: