sâmbătă, 30 ianuarie 2016

SE ÎNTÂMPLĂ LA O ȘCOALĂ GIMNAZIALĂ DIN MEDIAȘ: AMOR PRECOCE LA NR. 7, "SERVIT" DUPĂ CORN ȘI LAPTE!

Școala Gimnazială nr. 7 (foto 1) din cartierul medieșean Gura Câmpului a fost, în cursul zilei de vineri, "teatrul" unor scene de-a dreptul incredibile: un elev de clasa a VI-a având patronimic cu rezonanță ovină a fost bătut cu pumnii, chiar în cabinetul directorului, de către tatăl unei copile de clasa a V-a, purtând numele de botez al Zeiței Vânătorii. Motivul l-a reprezentat presupusa relație amoroasă dintre cei doi minori, care ar data de câteva luni. Cazul s-a încheiat la poliție, acolo unde a ajuns tatăl bătăuș, pentru a da cu subsemnatul. Colegii celor doi protagoniști au confirmat faptul că amorezii se plimbau de mână prin curtea școlii, în fiecare pauză și se sărutau cu pasiune.
Acest nou caz înregistrat la Școala Gimnazială nr. 7 dovedește cu prisosință necesitatea încheierii de către instituțiile școlare, a unor convenții cu firme de pază și securitate, tocmai pentru ca elevii să fie în deplină siguranță. Altfel, fiecare dintre copiii noștri riscă oricând să ajungă victimele dezlănțuirilor de furie ale unor indivizi cărora le-ar trebui interzis categoric accesul în instituțiile de învățământ. Pentru că, în acest caz, violența fizică și verbală a agresorului nu s-a limitat doar la amorezul în speță, mai mulți elevi fiind amenințati cu bătaia dacă vor continua să asiste la respectivul spectacol...grotesc! De menționat că, ulterior, victima a postat pe o rețea de socializare (foto 2) imagini înfățișându-l cu arcada stângă tumefiată!!!

Un comentariu:

  1. Comportamentul acelui tata este inacceptabil, dar, oare unde se aflau profesorii in decursul celor cateva luni de cand se consuma acea "idila" ? de ce nu au luat initiativa si nu au atentionat parintii despre ce se intampla ?
    Inca un eveniment, pe langa multele ce se intampla in scolile noastre, care dovedesc ca dascalii nostri merg la serviciu sa-si ia o leafa, pe care o considera mizerabila, asteapta sa treaca cele 4 ore de munca si sa ceara lefuri cat mai mari, ca de, vacantele sunt cu nemiluita, iar cine vrea sa faca carte, sa mearga la meditatii in privat!!

    RăspundețiȘtergere