marți, 25 noiembrie 2014

MOTOCICLISTUL UCIS LA MEDIAŞ ARE MONUMENT FUNERAR CHIAR LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Adrian Stupar, motociclistul în vârstă de 21 ani, ucis la Mediaş, pe un drum de cartier, în urmă cu mai mult de un an (2 noiembrie 2013), continuă să reprezinte o pierdere insurmontabilă pentru părinţii şi apropiaţii acestuia. În memoria tânărului a cărui viaţă a fost secerată de un şofer inconştient, Ştefan Bolgar, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false de circulaţie, a fost ridicat de curând un monument funerar chiar la locul tragediei. Încă devastaţi de durere, părinţii victimei nu pot înţelege clemenţa şi "lentoarea" cu care instanţa de judecată soluţionează acest caz. După ce inculpatul (reţinut de poliţişti pentru 24 de ore) a fost pus în libertate pe motiv că nu reprezintă un pericol social, în prezent speţa se judecă, efectiv, cu viteza melcului, magistraţii acceptând în mod surprinzător orice petit al acestuia.
Astfel, după ce la termenul de luni, 24 noiembrie, instanţa a constatat că nu are la dosar raportul de expertiză tehnică, pentru că inculpatul a amânat prin tot felul de tertipuri plata acesteia, a dispus ca reconstituirea (cercetarea la faţa locului) să aibă loc vineri, 28 noiembrie. Pe de altă parte, deşi practica impune instituirea sechestrului asigurător, chiar în faza urmăririi penale, judecătorul de caz a dispus ca abia acum să se intereseze la Direcţia Fiscală Mediaş dacă inculpatul deţine bunuri sau venituri ce pot face obiectului imobilizării ulterioare.

P.S.

"Adevărul verde în faţă" a dovedit - în condiţiile unui vid informaţional local, după o săptămână de absenţă - că rămâne în topul preferinţelor cititorilor, postarea anterioară legată de moartea stupidă (într-un cămin de vizitare!) a rapper-ului din Târnava înregistrând un nou record de audienţă: aproape 900 de vizitatori unici (facsimil)!!!

23 de comentarii:

  1. Da, dar de ce nu precizezi si viteza cu care mergea motociclistul la momentul impactului si limitarea de viteza care este in zona respectiva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da intradevar dar fiecare suporta consecintele asa cum el si-o asumat riscul la fel si soferul sa suporte greseala pe care o comiso.

      Ștergere
    2. baiatul cu motocicleta a plecat de pe loc inainte cu 150 m de locul accidentului ,nu putea avea o viteza asa mare

      Ștergere
    3. 150 m inainte zici inseamna ca nu sti ce inseamna un motor si nu sti ce viteza poate prinde in 150 m

      Ștergere
    4. am avun si eu o motocicleta de genu cbr 600 si am vreo 10 ani pe 2 roti si mai si repar asa ceva dar cu parere de rau trebuie sa spun baiatu respectiv cred ca nu a fost destul de constient de puterea motorului sau. un cbr cum avea el prinde in 150 de metri in treapta 2 blana 150 la ora.in

      Ștergere
  2. Ce comentariu.....daca se poate ca Adi sa fie vinovat ce v-ar mai place nu???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa vedeti ca Adi este nevinovat si nu a mers cu viteza mare

      Ștergere
  3. EL asteapta o gratiere , asta este viteza autoritatilor . De unde a luat numere false si neinscris ? Pe vremuri viteza unei motociclete era 40 km / ora in oras , iar afara 50 km / ora . Dumnezeu sa-l aiba in paza .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a luat nimeni numere false... Dupa expirarea numerelor rosii (valabile 30 de zile) acestea devin numere false...

      Ștergere
    2. avea numere false nu expirate

      Ștergere
  4. Asa e!Cine l-a pus sa conduca cu asemenea viteza? Nu doar soferul e de vina...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici macar politia nu stie cu ce viteza a circulat motociclistul tu de unde stii ca avea viteza mare

      Ștergere
  5. sa va iau la ham vesnica problema "mortu " e devina nu ? da ca mergea pe contrasens si ca circula demult timp cu nr flase stiati ? si martori oculari vecini soferului nu au declarat tot ;) mai trebuia mentionat ca nu el era la volan ca era in dreapta si fiica lui minora conducea masina ;) asta ca sa stiti si voi rahati cu ochi care va futeti pe ce nu ati vazut si ce nu stiti

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru cine nu stie soferu avea nr. de inmatriculare de pe o masina dacia combi pe care tot el beat fiind o facuto praf iar daca motociclistu mergea cu viteza asa mare cum se spune era problema lui si a pol. care sta la ciupeala nu sa inpuna regulile sitot pentru cine nu stie inpactul s-a produs pe banda a doua unde Adi incerca sa il ocoleasca pe sofer care a intrat pe o sosea cu sens unic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca e bn sa vb asa domnu cu .nu a fost la volan si asa ca nu cred ca stii dv. Ce nu stie politia. Cat despre vina e a soferului auto pt ca era asa cum era masina dar daca de la colrul garajelor iesia un copil ca este intre blocuri nu masina cum vedeati lucrurile. Cel mai probabil va primi cu suspendare ca e totusi accident rutier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca in locul motociclistului era copilul dumneavoastra cu o bicicleta si ajungea sub rotile masinii care a intrat pe interzis si taia calea ce mai ziceati ca e accident rutier?

      Ștergere
    2. Dar daca in locul masini trecea un copil la scoala unde il ducea motocicleta find o zona pietonala si apropo nu vorbiti la cum o fost lovita masina precis nu mergea cu 20

      Ștergere
  8. Si in spate era Cabral cu mama ta

    RăspundețiȘtergere
  9. in primul rand daca nu cunoastem oamenii despre care vorbim sa nu ii judecam,Dumnezeu v-a face dreptate,iar oamenii care l-au cunoscut pe Adi o sa aiba grija sa se faca dreptate iar toti cei care au aruncat cu noroi intr-un suflet asa de bun o sa aiba si ei parte de judecata lor

    RăspundețiȘtergere
  10. Câtă răutate frate :( trist cand vezi asa oameni rai pe pamant....ganditi-va de doua ori inainte sa judecati. In locul lui Adi putea fi oricine :( chiar si voi care il judecati. Dar Dumnezeu la ales pe el pentru ca a fost un om bun... Motoarele au fost pasiunea lui , fiecare are o pasiune...
    Voi care nu stiti altceva decat sa judecati gandivi-va ca o sa aveti copii s.au poate aveti si poate pasiunea lor o sa fie motoare si atunci o sa va da-ti seama ca ati judecat un om nevinot care avea toata viata inaite :(
    Ai grija de tine Adi acolo sus si ai grija de familia ta .

    RăspundețiȘtergere
  11. justitie exagerat de slaba la medias.nu i admis asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Degeaba încercam noi sa facem justiție, oare daca mașină era înmatriculata nu se întâmpla aceasta nenorocire? Vina e viteza in primul rand si toți știm asta chiar daca ne e greu sa admitem! Viteza Ucide...așa sa întâmplat si in cazul de fata! Dumnezeu sa il odihnească, si chiar dacă e trist pentru ca era un tânăr cu viitorul in față cel puțin noi cei care am rămas sa învățam ceva din asta.

    RăspundețiȘtergere