duminică, 23 noiembrie 2014

CINE, SAU CE, L-A OMORÂT PE RAPPER-UL DIN TÂRNAVA?

Alex Mara, supranumit "Alcan", (foto 1) rapper-ul din comuna Târnava, care miercuri dimineaţa a fost descoperit fără suflare într-un cămin de vizitare (canal) neacoperit din curtea interioară a unui ansamblu de locuinţe sociale, situat pe strada Hermann Oberth din Mediaş (foto 2), a fost înmormântat sâmbătă după amiază, în satul natal. Chiar dacă, potrivit medicilor legişti, decesul a fost cauzat de fracturile craniene suferite în timpul căderii, colegii de clasă de la Colegiul Tehnic "Mediensis" nu pun respectiva tragedie doar pe seama unei întâmplări nefericite. Unii dintre aceştia susţin că drogurile l-au ucis pe tânărul în vârstă de 19 ani, el fiind văzut ultima oară marţi seara, fumând marijuana, la ieşirea din clubul "Joben", acolo unde petrecuse câteva ore, cu un grup de prieteni.
De altfel, Alex însuşi mărturisea că "eu când o să mor, o să fumez un joint cu sfinţii". O altă parte a amicilor săi nu exclude nici varianta suicidului, "Alcan" fotografiindu-se cu două zile înaintea morţii stupide lângă o troiţă. Respectiva versiune este susţinută de către o fostă prietenă care a postat pe contul de facebook al victimei următorul mesaj: "Alex ce ai făcut? Când am vorbit ultima dată, mi-ai spus că ai un singur gând, acela să afli cum e dincolo de moarte". E de presupus că, în starea euforică în care se afla, tânărul s-ar fi dezbrăcat până la brâu şi s-ar fi aruncat în "hăul" adânc de...1,3 m! În fine nu ar trebui exclusă total nici ipoteza uciderii lui Alex Mara, cu atât mai mult cu cât mama acestuia, proprietara unei florării din Mediaş a dezvăluit celor care l-au condus pe ultimul drum că, în urmă cu circa doi ani, a fost bătut crunt de mai mulţi indivizi rămaşi neidentificaţi, acesta revenindu-şi complet după aproximativ o lună!

Un comentariu:

  1. NU inteleg . Adica la 19 ani petrece citeva ore in bar ? Fumeaza ierburi ? Dar prieteni lui de gasca la fel ? Am vazut in oras , se cunosc intre ei , in baruri , restaurante , piteri , De ucis este o varianta , au murit in fata apartamentului oamenilor...... din scara blocului , era batut rau , cu o zi inainte si tot nu sa descoperit nimic , acum un an ...Dar cei cu canalizarile , administratori de bloc , puteau semnaliza cu niste balarii . Restu dumnezeu sa-l aiba in paza . ...dar povestea cu cauciucurile .....in centru ....sau bataia cu gasca de pusti ... in centru .....?

    RăspundețiȘtergere